Kawat cucukan

Jaring kawat héksagonal

Kawat barbed agul

Roofing Paku Jeung Payung Kepala

Leutik Coil Beusi Kawat

Produk Kami

An pausahaan internasionalkalawan a
komitmen pikeun kustomisasi

Genah dina transportasi, punjul dina posisi geografis, parusahaan kuring perenahna di Dingzhou Kota Liusu Industrial Development Zona Propinsi Hebei, deukeut ka Jingguang Railway, Jingjiu Railway, 107 Jalan Raya Nasional, Jingshen na Shihuang Expressway, 40 Kilométer jauh ti Bandara Internasional Shijiazhuang, 320 kilométer ti Tianjin Xingang, kalawan Baojin Expressway bisa langsung ngahontal Tianjin Xingang.

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

Fixedknot Fence

Pager Fixedknot

Field Fence

Pager lapang

Common Nails

Kuku umum

Razor Barbed Wire

Kawat Barbed Razor

Welded Wire Mesh Panels

Dilas Wire Mesh Panels