Tentang Kami

Ngeunaan Kami DINGZHOU FENGYUAN METAL PRODUCTS CO., LTD.

Saha Urang

Genah dina transportasi, punjul dina posisi geografis, parusahaan kuring perenahna di Dingzhou Kota Liusu Industrial Development Zona Propinsi Hebei, deukeut ka Jingguang Railway, Jingjiu Railway, 107 Jalan Raya Nasional, Jingshen na Shihuang Expressway, 40 Kilométer jauh ti Bandara Internasional Shijiazhuang, 320 kilométer ti Tianjin Xingang, kalawan Baojin Expressway bisa langsung ngahontal Tianjin Xingang.

about us (4)

Naon Urang Laksanakeun

Kami gaduh alat tenun sareng téknologi canggih, dina waktos anu sami urang ngadopsi sistem manajemén intelektual anu réngsé.Numutkeun standar kualitas ISO internasional sacara ketat, kami ngajamin kualitas sareng jasa unggul dina tingkat anu luhur.Barang urang loba dipaké dina filtration jeung kaamanan pikeun mesin, metallurgy, minyak, kimia, bahan wangunan, ubar-pembuatan, panyalindungan lingkungan jeung ect.The miheulaan parusahaan urang téh inovasi téhnologi urang, urang hew mun mastikeun kawijakan "ditukeurkeun kana kabutuhan, saling kauntungan", kapercayaan urang téh "kualitas munggaran, reputasi munggaran", urang baris nyadiakeun barang unggulan ka konsumén urang jeung layanan pangalusna.Dina raraga hayu konsumén nyugemakeun jeung kualitas barang urang, kami ketat purchasing bahan baku, manajemén jeung survey kualitas sepanjang waktos.

Naha Milih Kami

Pausahaan urang diadegkeun dina 1998, ngawengku wewengkon 18.000 méter pasagi, aset tetep 10 million.The produk utama nyaéta pager sapi, dilas kawat bolong, inten net, palastik coated kawat bolong, dilas potongan kawat bolong, net panon pasagi, sadaya. rupa kawat, kawat barbed, kawat duri sabeulah, paku jeung sajabana.
Produk urang diékspor ka Éropa, Amerika, Afrika, Wétan Tengah, Asia Tenggara jeung bagian séjén dunya, sarta geus kahontal reputasi alus di market.Our parusahaan internasional tulus jeung produk kualitas luhur, harga lumrah, jasa sampurna, jeung anjeun gawé bareng.

https://www.fengyuanmetal.com/about-us/
https://www.fengyuanmetal.com/about-us/
https://www.fengyuanmetal.com/about-us/

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

Fixedknot Fence

Pager Fixedknot

Field Fence

Pager lapang

Common Nails

Kuku umum

Razor Barbed Wire

Kawat Barbed Razor

Welded Wire Mesh Panels

Dilas Wire Mesh Panels