Pertanian Anggar-Galvanized Field pager

Pertanian Anggar-Galvanized Field pager

Katerangan pondok:

Hal ieu dipaké dina panangtayungan sapi, embe, kijang, jeung babi.Pikeun tujuan pamakéan sumberdaya padang rumput hejo, ningkatkeun laju utilization of grassland jeung efisiensi grazing, nyegah degradasi grassland, ngajaga lingkungan alam.Dina waktu nu sarua ogé lumaku jeung tani, warga gerombolan pikeun ngadegkeun kebon kulawarga dina ngadegna wates, lahan tani circlebar, binih leuweung, nutup hillsides pikeun mempermudah afforestation, jeung zona moro, isolasi situs konstruksi jeung perawatan.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar

Modél No.: FENGYUAN-Lapang pager
Warna: Lain
Wangun liang: pasagi
Sertifikasi: ASTM, ISO9001, CE
Finishing pigura: séjén
Bahan: Beusi
Perlakuan permukaan: Galvanized
Téhnik anyaman: anyaman polos
Lebar: 1.4M: Panjangna: 50M

Inpo tambahan

bungkusan: Usuk atawa nurutkeun sarat Anjeun
Merk: FENGYUAN
Angkutan: Samudra, Darat, Udara
Tempat Asal: Dingzhou, Cina
Sertipikat: ISO9001
Kodeu HS: 7314410000

product (1)

Palabuhan: Tianjin

Panjelasan Produk

Hot-dip Galvanized anyaman Field pager
Wire Pager Wire Unroller dijieunna tina galvanized Steel Kawat jeung kelas 1 palapis séng pikeun lalawanan karat.
Field Fence Stretcher sampurna pikeun ngandung ternak peternakan, sarta ciri bukaan bolong leutik deukeut taneuh pikeun nyegah tatu kuku tina sato "stepping ngaliwatan" pager.
Pamakéan Woven Field Pagar:
Sawah Ladang pager muterkeun hiji peran penting salaku Sato pager, Konstruksi Loka pager, satwa taman pager, grassland pager, barung jeung tempat séjén grazing di inguan, utamana dilarapkeun dina proyék pager barung keur rotational grazing panyalindungan pastures, ogé bisa dipaké pikeun langka. kembang, tumuwuh panyalindungan isolasi taman leuweung.

product (6)
product (7)

Spésifikasi Pagar Sapi

diaméterna kawat: 1.5-3.5mm
Diaméter kawat luhur jeung handap: 2.0-4.0mm
Ukuran bolong: 1"x4", 2"x4", 4"x4", 3"x6", 4"x6", 5"x6", 6"x6", 8"x6", 10"x6", jsb.
Perlakuan permukaan: Hot dipped galvanized, Electric galvanized, PVC coated.

Urang nawiskeun konsumén urang

- sampel FREE bakal disadiakeun dina 1-2 poé.
- Produk kualitas rupa, harga nguntungkeun sarta layanan pos-jualan nyugemakeun.
- Kaseueuran pikeun mésér wadah wadah produk campuran.
- Pangiriman gancang sareng jasa transportasi standar.
- Diversified istilah dagang kayaning Badan, Panawaran internasional, counter dagang, OEM, Assembling atanapi Processing on bahan disadiakeun atawa designs.or designs.

product (2)

produk ngabogaan kaunggulan struktur novel, firmness na precision, permukaan bolong lemes, bolong seragam, integritas, kateguhan tinggi, euweuh konvergénsi, résistansi skid, résistansi komprési, angin jeung hujan résistansi, sarta hirup layanan umumna salami puluhan taun kumaha goréngna kaayaan alam lokal.

product (3)
product (5)
product (4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels