Ranté Patalina Pager Glvanized Chain Link PagerPVC Coated Chain Link Pager (Kualitas Luhur sareng Harga Murah)

Ranté Patalina Pager Glvanized Chain Link PagerPVC Coated Chain Link Pager (Kualitas Luhur sareng Harga Murah)

Katerangan pondok:

Model NO: 885000
Ngaran produk: Chain Link Pager
Kawat diaméterna: 2.5-3.5mm
Item: DIP Galvanis
Paket Angkutan: Roll Packing
Spésifikasi: 1 * 30m, 1 * 20m
Mérek dagang: FENGYUAN China
Kodeu HS: 73144900
Kapasitas produksi: 8000roll / Bulan


Rincian produk

Tag produk

product

Ranté Patalina Pager

Pager kawat bolong ogé katelah jaring pager jaga.
Anggar kawat bolong
Bahan: kawat baja karbon rendah
Prosés: anyaman jeung las Pager panjangna 2m, 2.5m salaku baku

Pagar kawat galvanis
pagar wire mesh kareta api:
maén pager kawat bolong taneuh
pagar wire mesh pangadilan:
pager kawat kareta api
taman wire mesh pager:
pager wire mesh bandara
pagar wire mesh:
PVC coated wire mesh pager

Pamakéan: Pencegahan pikeun jalan, karéta api, bandara, distrik tinggal, palabuan laut, kebon, dahar jeung peternakan.
obat kuat

Pager Jangkungna
cm
Panjang Pager (2m) Panjang Pager (2.5m)
Kawat Gauge

Diaméter kawat
mm

Bubuka
cm
Beurat kg / sapotong Ngalereskeun Tiang Kawat Gauge Diaméter kawat mm Bubuka cm Beurat kg / sapotong Ngalereskeun Tiang
Beurat kg / set Beurat kg / set
60 10#/8# 3.2 4 5X12 6.5 1.9 10#/8# 3.2 4 5X12 8.6 1.9
80 10#/8# 3.2 4 5X12 7.5 2.3 10#/8# 3.2 4 5X12 9.9 2.3
100 10#/8# 3.2 4 5X12 8.5 2.7 10#/8# 3.2 4 5X12 11.2 2.7
120 10#/8# 3.2 4 5X12 9 3.1 10#/8# 3.2 4 5X12 11.9 3.1
150 10#/8# 3.2 4 5X12 11 3.7 10#/8# 3.2 4 5X12 14.5 3.7
180 10#/8# 3.2 4 5X12 12.5 4.3 10#/8# 3.2 4 5X12 16.5 4.3
200 10#/8# 3.2 4 5X12 13.5 4.7 10#/8# 3.2 4 5X12 17.8 4.7

Pager Jangkungna
cm Panjang Pager(2m) Panjang Pager(2.5m)
Kawat Gauge Diaméter Kawat
mm Bubuka
cm Berat kg/potongan Fixing Pole Wire Gauge Wire Diameter mm Bukaan cm Beurat kg/piece Fixing Pole
Beurat kg / set Beurat kg / set
60 10#/8# 3.2 4 5X12 6.5 1.9 10#/8# 3.2 4 5X12 8.6 1.9
80 10#/8# 3.2 4 5X12 7.5 2.3 10#/8# 3.2 4 5X12 9.9 2.3
100 10#/8# 3.2 4 5X12 8.5 2.7 10#/8# 3.2 4 5X12 11.2 2.7
120 10#/8# 3.2 4 5X12 9 3.1 10#/8# 3.2 4 5X12 11.9 3.1
150 10#/8# 3.2 4 5X12 11 3.7 10#/8# 3.2 4 5X12 14.5 3.7
180 10#/8# 3.2 4 5X12 12.5 4.3 10#/8# 3.2 4 5X12 16.5 4.3
200 10#/8# 3.2 4 5X12 13.5 4.7 10#/8# 3.2 4 5X12 17.8 4.7
Inpormasi kontak

WhatsApp 0086-151-3318-2379/ 0086-151-3031-0866

wechat 0086-151-3318-2379
0086-151-3031-0866

DINGZHOU FENGYUAN Metal Products Co., Ltd. ngarepkeun konsultasi anjeun.

product1 (5)
product1 (6)
product1 (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels