Jaring keriting

Jaring keriting

  • SS Crimped Wire Mesh For Making BBQ Mesh

    SS Crimped Wire Mesh Pikeun Nyieun BBQ Bolong

    Ngaran: Square kawat bolong ogé katelah layar bolong jeung layar datar.
    Tipe: Square bolong bisa dibagi kana galvanized bolong pasagi, panas dip galvanized bolong pasagi.
    Bahan: kawat Galvanized, kawat stainless steel, kawat tambaga jeung kawat aluminium anyaman bolong, ti 1 nepi ka 60.

  • Plain Weave Stainless Steel Galvanized Metal Vibrating Screen Mesh Crimped Woven Wire Mesh

    Ninun polos stainless steel Galvanized Metal Geter layar bolong Crimped anyaman Kawat bolong

    layar industri beurat ngageter layar kawat bolong sadia dina diaméter kawat béda, lawang bolong jeung aréa kabuka.

  • Crimped Woven Wire Mesh Screen

    Crimped Anyaman Wire Mesh Screen

    Bahan: Kawat Baja
    Aplikasi: Konstruksi Wire Mesh, Ngajagi Bolong, Layar, Filter, Barbecue Wire Mesh, Pager Bolong, Dekoratif Bolong, Jandela Curtain, Kandang
    Wangun liang: pasagi
    Téhnik anyaman: anyaman polos
    Métode anyaman: Datar-Topped melengkung
    Fitur: Eco Friendly
    Kawat diaméterna: 1.0mm
    Warna: Biru
    Bungkusan: Pallet
    Sertifikasi: ISO9001
    Inpo tambahan
    Bungkusan: kertas Kraft, lawon anyaman plastik, palet
    Produktivitas: 500 gulungan per minggu
    Merk: FENGYUAN
    Angkutan: Samudra, Udara
    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Kamampuhan suplai: 2000 gulungan per bulan
    Sertipikat: ISO9001
    Palabuhan: Tianjin

  • Crimped Wire Mesh For Coal And Mining Industry

    Crimped Wire Mesh Pikeun Batubara Jeung Industri Pertambangan

    Bahan: Kawat Stainless Steel
    Aplikasi: Konstruksi Wire Mesh, Ngajagi Bolong, Layar, Filter, Barbecue Wire Mesh, Pager Bolong, Dekoratif Bolong, Jandela Curtain, Kandang
    Wangun liang: pasagi
    Téhnik anyaman: anyaman polos
    Métode anyaman: Datar-Topped melengkung
    Fitur: Gampang Dirakit
    Kawat diaméterna: 1.0mm
    Warna: Bodas
    Bungkusan: Roll
    Sertifikasi: ASTM, ISO9001, RoHS
    Inpo tambahan
    bungkusan: Usuk atawa nurutkeun sarat Anjeun.
    Produktivitas: 500 Rolls per poé
    Merk: FENGYUAN
    Angkutan: Samudra, Darat, Udara
    Tempat Asal: Dingzhou, Cina
    Kamampuhan suplai: 500Rolls per poé
    Sertipikat: ISO9001
    Kodeu HS: 7217200000
    Palabuhan: Tianjin

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

Fixedknot Fence

Pager Fixedknot

Field Fence

Pager lapang

Common Nails

Kuku umum

Razor Barbed Wire

Kawat Barbed Razor

Welded Wire Mesh Panels

Dilas Wire Mesh Panels