Electro Galvanized Barbed Kawat pikeun pager

Electro Galvanized Barbed Kawat pikeun pager

Katerangan pondok:

Model NO.: 12*14#
Jarak Barbed: 5 ″
Panjang Barb: 10mm
Coil Luar Diaméterna: 450mm
Warna: Caang
Paket angkutan: 20kgs / Roll
Spésifikasi: ISO9001: 2008
Mérek dagang: FY
Asal: Hebei, Cina (Daratan)
Kapasitas produksi: 100 Ton / Ton / Poé


Rincian produk

Tag produk

FY-kawat berduri
Kawat berduri, ogé disebut kawat duri, mangrupikeun jinis kawat pagar baja anu diwangun kalayan ujung anu seukeut atanapi titik anu disusun dina interval sapanjang untaian.Kusabab kaamanan anu luhur sareng biaya anu langkung handap, kawat barbed ayeuna seueur dianggo salaku panghalang kaamanan.Numutkeun kana perlakuan permukaan anu béda, éta maénkeun peran panyalindungan dina tambang, kebon sareng apartemen, wates, pertahanan, sareng kandang penjara.
Sakedapan,Kawat cucukangeus loba dipaké ku loba nagara dina widang militér, bui, imah tahanan, wangunan pamaréntah jeung fasilitas kaamanan nasional lianna, teu ukur militer jeung aplikasi kaamanan nasional, tapi ogé pikeun pondok jeung masarakat pager, jeung lianna, saperti kieu:

1.tanah beurat militér
2.panjara
3. instansi pamaréntah
4. bank
5.tembok komunitas padumukan
6.imah pribadi
7.témbok villa, panto jeung jandéla
8.jalan raya, rail guardrails
9.wates
iuy (2)

Panjelasan Produk
Kawat berduri galvanis
1. Bahan: kualitas luhur sarta kawat baja karbon low, galvanized atanapi PVC kawat.
2. Anyaman sareng ciri: Pulas sareng anyaman
3. Aplikasi: Dipaké dina panangtayungan wates jukut, kareta api, jalan raya, jsb.

Kawat Galvanis
Rupa Kawat elektro galvanis
Kawat galvanis panas
Kawat dilapis PVC
Bahan kawat baja karbon rendah
Bungkusan 25-50kg / coil
Plastik jero sareng lawon hessian luar
Gauge Gauge SWG mm BWG mm Dina Sistim métrik mm
8# 4.06 4.19 4.00
9# 3.66 3.76 -
10# 3.25 3.4 3.50
11# 2.95 3.05 3.00
12# 2.64 2.77 2.80
13# 2.34 2.41 2.50
14# 2.03 2.11 -
15# 1.83 1.83 1.80
16# 1.63 1.65 1.65
17# 1.42 1.47 1.40
18# 1.22 1.25 1.20
19# 1.02 1.07 1.00
20# 0.91 0.89 0.90
21# 0.81 0.813 0.80
22# 0.71 0.711 0.70

iuy (1)
Émbaran parusahaan
Hebei Fengyuan Metal Produk Co., Ltd nyaéta parusahaan dina aktipitas produksi jeung ékspor pager logam ogé produk logam lianna, kayaning pager bandara, kawat barb, ranté link pager, concertina agul kawat, pager kawat ganda, pager euro, palisade pager, pager samentara, dilas bolong, dilas bolong pager, kawat bolong, jsb ibukota kadaptar nyaeta RMB50, 100, 000 (ngeunaan USD 7, 400, 000), ngawengku wewengkon darat 30, 000 méter pasagi.

Palayanan
1. Produk kualitas:
Urang nuturkeun kawijakan Neangan Pangwangunan ngaliwatan Kualitas sarta Ngadegkeun Reputasi via
Produk Kualitas.Urang nyoba minuhan sarat konsumén 'jeung produk kualitas alus teuing.

2. Palayanan Jujur:
Urang nawiskeun jasa jujur ​​ka konsumén.Kami nyayogikeun produk kalayan jasa anu tulus sareng alus teuing sareng pangiriman anu paling gancang.

3. Inovasi:
Kami gaduh inspeksi canggih sareng alat produksi sareng tiasa ngembangkeun produk énggal pikeun nyumponan paménta pasar.Urang ogé bisa nampa pesenan ngaropéa.Kamampuhan R&D anu kuat ngamungkinkeun urang pikeun berinovasi ampir unggal dinten.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels