Dimekarkeun Lempeng bolong

Dimekarkeun Lempeng bolong

  • Stainless Steel Expanded Metal Mesh For Window Protection

    Stainless Steel dimekarkeun Metal bolong Pikeun Protection Jandela

    Bahan: Plat Stainless Steel
    Aplikasi: Konstruksi Wire Mesh, Ngajagi Bolong, Dekoratif Bolong, Filter, Sieving Diversified Pellet, Barbecue Wire Mesh, Kandang
    Wangun liang: inten
    Pamakéan: Protection
    Ciri anyaman: Tensile
    Perlakuan beungeut: coated
    Stamping ngalegaan Metal bolong Kategori: Stainless Steel Plate bolong
    Téhnik Hot-galvanize: Line Annealing
    Spésifikasi: Roll
    Beurat: Heave-beurat
    Inpo tambahan
    Bungkusan: Ku Lempeng
    Produktivitas: 100 Rolls per poé
    Merk: FENGYUAN
    Angkutan: Samudra, Darat
    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Kamampuhan suplai: 100 Rolls per poé
    Sertipikat: ISO9001
    Kodeu HS: 7217200000
    Palabuhan: Tianjin

  • Galvanizedpvc Coted Expanded Metal Mesh For Fencing

    Galvanizedpvc Coted Dilegaan Metal Bolong Pikeun Anggar

    Bahan: Lempeng Baja Karbon Rendah
    Aplikasi: Konstruksi Wire Mesh, Ngajagi Bolong, Dekoratif Bolong, Filter, Sieving Diversified Pellet, Barbecue Wire Mesh, Kandang
    Wangun liang: inten
    Pamakéan: Protection
    Ciri anyaman: Stamping
    Perlakuan beungeut: coated
    Stamping dimekarkeun Metal bolong Kategori: dimekarkeun Metal bolong
    Galvanized Surface Treatment: Tiis-galvanizing
    Téhnik Hot-galvanize: Line Annealing
    Spésifikasi: Roll
    Beurat: Tengah-beurat
    Inpo tambahan
    bungkusan: Numutkeun pamundut anjeun
    Produktivitas: 500 Rolls per poé
    Merk: FENGYUAN
    Angkutan: Samudra, Darat, Udara
    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Kamampuhan suplai: 500Rolls per poé
    Sertipikat: ISO9001
    Kodeu HS: 7217200000
    Palabuhan: Tianjin

  • Diamond Hole Low Carbon Steel Plate Mesh Expanded Metal Mesh

    Inten liang Low Karbon Steel Plate bolong dimekarkeun Metal bolong

    modél NO.: FY-005
    Ciri anyaman: Stamping
    Perlakuan beungeut: coated
    Stamping dimekarkeun Metal bolong Kategori: dimekarkeun Metal bolong
    Galvanized Surface Treatment: Panas-galvanize
    Téhnik Hot-galvanize: Line Annealing
    Spésifikasi: Roll
    Beurat: Ringan-beurat
    Warna: sakumaha pamundut anjeun
    Unik: Langkung Aplikasi
    Paket Angkutan: Box Kayu
    Spésifikasi: 3.5 × 3.5mm
    Mérek dagang: FY
    Asal: Cina
    Kodeu HS: 7616991000
    Kapasitas produksi: 500 Rolls / Minggu

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

Fixedknot Fence

Pager Fixedknot

Field Fence

Pager lapang

Common Nails

Kuku umum

Razor Barbed Wire

Kawat Barbed Razor

Welded Wire Mesh Panels

Dilas Wire Mesh Panels