Pabrik Harga Pabrik Rojongan Tomat Spiral Rojongan Tomat Tumuwuh Kawat

Pabrik Harga Pabrik Rojongan Tomat Spiral Rojongan Tomat Tumuwuh Kawat

Katerangan pondok:

Émbaran Gancang
Ngaran Brand:FY-Tutuwuhan Tomat Tumuwuh Spiral Rojongan
Tempat Asal: Cina
Nomer modél: 05
Bahan: Logam
Pamakéan: Tutuwuhan ngarojong tumuwuhna
Ukuran: sakumaha pamundut anjeun
Aplikasi: Pangrojong tutuwuhan


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk
Tutuwuhan Tomat Tumuwuh Spiral Rojongan
1) Ngagunakeun: Spiral kawat rojongan tomat utamana pikeun kebon jeung sayur,
utamana pikeun tomat tumuwuh
2) Exterior: galvanized, PVC jaket, dip PVC jaket jeung saterusna.
Karakteristik:Fléksibel, tahan karat.dukungan tegangan anu saé.

Aplikasi
Produk tiasa dumasar kana kabutuhan anjeun.
Tips: Anjeun tiasa milih punch luhur atawa henteu.

Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
labél tunggal, 10 sét kantong plastik, lajeng pencét baki.Bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer urang.

Waktos pangiriman
Dina 20 poé sanggeus konfirmasi

Bungkusan & Pangiriman
Waktos Pangiriman: Dina 20 dinten saatos konfirmasi
Gambar produk

Factory Price Plant Support Tomato Spiral SupportTomato Growing Wire (1)

Factory Price Plant Support Tomato Spiral SupportTomato Growing Wire (2)

Factory Price Plant Support Tomato Spiral SupportTomato Growing Wire (3)

Factory Price Plant Support Tomato Spiral SupportTomato Growing Wire (4)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels