Pasokan Pabrik Bubuk Dilapisi Simpul Maneuh Anyaman Rusa Ladang Pagar Panel Corral Pagar Stabil Kuda

Pasokan Pabrik Bubuk Dilapisi Simpul Maneuh Anyaman Rusa Ladang Pagar Panel Corral Pagar Stabil Kuda

Katerangan pondok:

Model NO.: kawat baja
Panjangna: 50-300m jsb
Diaméterna: 1.5-4.0mm
Jangkungna: 0.5m-2m jsb
Ukuran liang: 100mm-600mm jsb
Sampel: Nyadiakeun
Paket Angkutan: Film Plastik sareng Usuk Kayu
Spésifikasi: 1m, 900mm, 1.2m, 1.5m, 1.8m sareng 2m jsb anu anjeun peryogikeun.
Mérek dagang: FENGYUAN
Asal:
Hebei, Cina
Kodeu HS: 7314190000
Kapasitas produksi: 1000 Rolls / Poé


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk
Pager tegalan Bubuka
Pager Ladang, disebut oge pager sawah, pager padang rumput hejo, pager sapi, pager rusa, nyaéta jenis lawon pager otomatis anyaman ku kawat galvanized tinggi-tensile.Kawat vertikal (tinggal) dianyam atawa dibungkus dina kawat horizontal (garis) pikeun ngabentuk bukaan rectangular dina ukuran anu béda.Pager tegalan tiasa dianggo sareng patok, kayu kai sareng tihang sanés.Dijieunna tina kawat baja tensile tinggi, jenis ieu pager kawat téh kuat pikeun ngajaga jeung beternak sato.
Tipe 1 Tipe2
orrll (1)

orrll (2)

Spésifikasi pager tegalan
Bahan: Kawat beusi galvanized kakuatan tinggi;Kakuatan tinggi séng plated baja
Perlakuan permukaan: Electro Galvanized, Hot dipped Galvanized, Hot dipped High Séng Galvanized
Jenis: Pager Sapi, Pager Rusa
Diaméter Kawat bolong: 1.8mm ~ 2.5mm
Diaméter kawat tepi: 2.0mm ~ 3.2mm
Jangkungna: 0.8m, 1.0m, 1.2m, 1.5m, 1.7m, 2.0m, 2.3m.Urang ogé bisa nyieun salaku pamundut ti nasabah.
Panjangna: 50m-100m (Numutkeun pamundut palanggan).
liang: (Lungsi) 15-14-13-11-10-8-6;(Weft) 15-18-20-40-50-60-65

Kauntungannana:
Ladang pager boga bolong lemes, bolong seragam, kalenturan tinggi, kakuatan tinggi, firmness struktur aslina tur precision, lalawanan ka ngageser, tekanan, shock sarta corrosion.Farm pager

orrll (3)

orrll (4)

Aplikasi
1. Pager tani kijang
2. Pager Sapi.
3. Manajemén ranch pager tinggi.
4. Moro ranch.
5. Bandara & panyalindungan roadside.

Paket Pager Ladang Jeung Pangiriman
Paket: Biasana di Roll, pakét sareng kantong plastik, Usuk, atanapi bulk dina wadahna, sakumaha pamundut palanggan.
Pangiriman: Ngeunaan 15-25days sanggeus narima deposit, gumantung kana kuantitas.
Loading port: Tianjin, Cina

orrll (5)

orrll (6)

Profil Perusahaan
Hebei Fengyuan Metal Products Co., Ltd diadegkeun dina 1998, Éta mangrupikeun produsén profésional sareng salawasna nempatkeun inovasi téknologi dina posisi impor sadaya produksi sareng manajemén karya.Kami lokasina di county Dingzhou, propinsi Hebei.parusahaan Fengyuan ieu husus dina kawat logam, kawat bolong, paku .which aplikasi anu dilarapkeun dina loba widang.Tapi umum anu misah dipaké pikeun pager, jandéla jeung kawat mengikat.

Pausahaan urang ngahadiran rupa-rupa paméran luar negeri unggal taun, jadi Jual ogé sakuliah dunya sarta ayeuna pasar utama urang ti Tengah-Wétan, Éropa, Amérika Kalér jeung Asia Tenggara. Leuwih taun, kalawan téhnologi canggih urang, kualitas alus teuing, kualitas layanan. , urang ngadegkeun loba hubungan supplier solid jeung loba konsumén di dunya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels