Pagar Ladang Hot DIP Galvanis Pagar Ladang Taman RusaSatoPager Kuda Wire Mesh

Pagar Ladang Hot DIP Galvanis Pagar Ladang Taman RusaSatoPager Kuda Wire Mesh

Katerangan pondok:

Model NO.: rupa-rupa
Sampel: Gratis
Paket Angkutan: Pallet
Spésifikasi: rupa-rupa
Mérek dagang: euweuh tanda
Asal: Cina


Rincian produk

Tag produk

product5 (2)

Bahan: kawat galvanized listrik karbon low, kawat beusi galvanized karbon low panas, kawat galvanized karbon tinggi panas dipped, kawat baja galvanized kakuatan tinggi.
Jangkungna: 700--2400mm
Jarak pos: 2500mm;3000mm
Kawat tepi * kawat jero: 2.5mm * 2.0mm;2.5mm * 2.5mm;3.0mm * 2.5mm
spasi kawat nangtung: 150mm;300 mm

product5 (3)

spasi kawat horizontal: 15 * 100mm + 2 * 150mm + 3 * 200mm;16 * 50mm + 4 * 100mm + 3 * 150mm + 1 * 200mm;nurutkeun jangkungna pikeun ngarancang spésifikasi asihan bolong;atanapi sakumaha pamundut anjeun.
Panjangna: 30m / roll;50m / gilinding
Post stye: Y pos;T pos
Dilapis séng: biasana 60-100g/m², maksimal 230-240g/m²
Kakuatan tarik: kawat horizontal: 80-90kgs mm2, kawat vertikal: 40-50 kg/m²
Asesoris pilihan: kawat barbed
perlakuan Surface: panas dipped galvanized;galvanis listrik.
Sapi pager dijieunna tina panas-dipped séng coated kawat baja, nawarkeun kakuatan tinggi jeung kakuatan tensile, nyadiakeun Anggar kaamanan ngalawan ngahalangan galak sapi, kuda atawa embé.
Pager sapi oge bisa disebut pager sawah, pager sapi, pager ingon-ingon, pager padang rumput hejo jeung pager sapi.

product (1)

spésifikasi pager sapi

Num Spésifikasi bolong Kasar
Beurat
(kg)
Ujung
kabel
diameter
(mm)
Batin
kabel
diameter
(mm)
Jilid
diameter
(mm)
Tipe Spésifikasi
1 7/150/813/50 102+114+127+140+152+178 19.3 2.5 2.0 270
2 8/150/813/50 89(75)+89+102+114+127+140+152 20.8 2.5 2.0 270
3 8/150/902/50 89+102+114+127+140+152+178 21.6 2.5 2.0 270
4 8/150/1016/50 102+114+127+140+152+178+203 22.6 2.5 2.0 270
5 8/150/1143/50 114+127+140+152+178+203+229 23.6 2.5 2.0 270
6 9/150/991/50 89(75)+89+102+114+127+140+152+178 23.9 2.5 2.0 270
7 9/150/1245/50 102+114+127+140+152+178+203+229 26.0 2.5 2.0 270
8 10/150/1194/50 89(75)+89+102+114+127+140+152+178+203 27.3 2.5 2.0 270
9 10/150/1334/50 89+102+114+127+140+152+178+203+229 28.4 2.5 2.0 270
10 11/150/1422/50 89(75)+89+102+114+127+140+152+178+203+229 30.8 2.5 2.0 270
Contona, 7/150/813/50 ------ "7" hartina kuantitas kawat horizontal,
"150" hartosna jarak kawat vertikal (mm),
"813" hartina rubak kawat bolong (mm),
"50" hartina panjang unggal roll (m).Kabéh spésifikasi bisa dijieun nurutkeun sarat Anjeun.

Kauntungannana pager Cattel

1.OEM Cattel pager katampa: Urang bisa ditandaan logo Anjeun
jasa 3.Good Cattel pager: Urang ngubaran klien salaku sobat jeung ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan tungtutan anjeun.
4.Good Cattel pager kualitas: Urang boga kontrol kualitas ketat reputasi system.Good di pasar.
Pangiriman 5.Fast & mirah Cattel Pagar: Urang boga diskon badag ti forwarder (Long istilah kontrak)

Cattel pager Orde Guide

1.We nyandak bangga hébat dina karya urang jeung dina rupa-rupa pager Sapi nu urang nawiskeun.
2.We anu specializing di ngalayanan pasar AS, Pasar Éropa.
3.Please jadi sadar yen waktos kalungguhan produksi urang gumantung kana istilah husus sarta kuantitas barang.
kasuksésan 4.Our geus dumasar kana pamahaman kami tina tungtutan jeung sifat deadlines promosi jeung pasar.
5.We mastikeun urutan kami dikirimkeun dina waktu.

图片 23
product5(7)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels