Pager Sawah Galvanized Sapi Kuda Embe Ladang Pager Rusa Pager Murah Ladang

Pager Sawah Galvanized Sapi Kuda Embe Ladang Pager Rusa Pager Murah Ladang

Katerangan pondok:

Model NO.: FY
Paket Angkutan: Nurutkeun Paménta Palanggan
Merek dagang: FY
Asal: Cina
Kodeu HS: 7314410000
Kapasitas Produksi: 1998m2/Poé


Rincian produk

Tag produk

1.Karakter

Instalasi gampang, kalenturan alus sarta hirup layanan panjang, kawat kakuatan tensile tinggi, awét, ngalawan, pencét, beungeut beautifl jsb.

Bahan: kualitas luhur kawat beusi karbon low, kawat beusi Galvanized, Electro kawat beusi galvanized, Hot dipped kawat beusi galvanized, kawat baja kakuatan tensile tinggi.
Nyimpen tanaga;
Gampang ngagunakeun rasional;
Desain struktur gaya diversified pikeun minuhan sagala rupa kaperluan tempat béda;
garis ngalir;
Teu perlu pangropéa.

2.Aplikasi

1. loba dipaké dina pangwangunan grassland paddock;
2. Dipaké pikeun beternak sato jukut;
3. Perlindungan tutuwuhan;
4. Isolasi panyalindungan jukut, padang rumput hejo
3.Spésifikasi

product6 (1)
product6 (2)
product6 (3)
product6 (4)
product6 (5)
Bubuka 1" 1,5" 2" 2-1/4" 2-3/8" 2-1/2" 2-5/8" 3" 4"
25 mm 40 mm 50 mm 57 mm 60 mm 64 mm 67 mm 75 mm 100 mm
Diaméter kawat 18# - 13# 16# - 8 18#-7#
1,2 - 2,4 mm 1.6mm - 4.2mm 2.0mm-5.00mm
Panjang gulungan 0,50m - 100m (atanapi langkung)
Lebar gulungan 0,5m - 5,0m
Bahan jeung spésifikasi bisa dijieun nurutkeun sarat customer'detailed.

Spésifikasi populér

Bolong pasagi 2.7dia.horizontal, 2.4dia.nangtung, nangtung twisted dua kali sabudeureun horizontal.Finishing: séng, gulungan 50 m atawa 100 m jeung rubak 2,85m atawa 4m.

Panas galvanized panels pager logam ternak jeung PVC kawat klip kalawan paku SS pikeun sato satwa.

Anggar sawah di 14 ga.jeung 90 jangkungna inci sarta T baja tulisan.

Kawat anyaman ASTM Kelas III Galvanized

Kawat luhur sareng handap Min.12 gauge.

Kawat panengah sareng tinggal Min.12-1 / 2 gauge.

32 inci tinggi, 150 suku / gilinding .
produk ngabogaan kaunggulan struktur novel, firmness na precision, permukaan bolong lemes, bolong seragam, integritas, kateguhan tinggi, euweuh konvergénsi, résistansi skid, résistansi komprési, angin jeung hujan résistansi, sarta hirup layanan umumna salami puluhan taun kumaha goréngna kaayaan alam lokal.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels