Dibereskeun cangreud anyaman Kawat Lapang Game FenceHot dipped Galvanized Fileld pager

Dibereskeun cangreud anyaman Kawat Lapang Game FenceHot dipped Galvanized Fileld pager

Katerangan pondok:

Model NO.: FY
Ukuran bolong: 1,75 "x 2"
Diaméter Kawat Horizontal: 2.5mm
Diaméter Kawat nangtung: 1, 9mm atanapi 2, 3mm
Kakuatan Kawat Horizontal: 1150 atanapi 1350 N / mm2.
Kakuatan Kawat nangtung: 400 atanapi 500 N / mm2.
Diaméter Kawat dina The Extreme Range: 3mm.
Kakuatan Kawat dina The Extreme Range: 1050 atanapi 1250 N / mm2.
Roll High: 2m
Kawat luhur sareng handap: Min.12 Ukur.
Paket angkutan: Paper waterproof
Spésifikasi: 7.5ftx100ft, 7.5ftx300ft, 6ftx100ft, 6ftx330ft
Mérek dagang: FENGYUAN
Asal: Dingzhou, Cina
Kodeu HS: 73144900
Kapasitas produksi: 5000rolls Per Bulan


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk
Pager lapangan mangrupikeun pager kawat anu paling idéal pikeun panggunaan tegalan sareng ranch.lawang pager bisa jadi pasagi, rectangular atawa spasi.pager lapangan tiasa gaduh seueur jinis anyaman, sapertos pager cangreud tetep, pager gabungan hinge, pager cangreud pasagi, pager bolong inten, pager kawat anyaman sareng pager lapangan link ranté.Aya seueur kagunaan sareng fitur anu lega.
Klasifikasi pagar:
Pager pertanian (sapertos pager kuda, pager panel peternakan);
Pager peternakan (sapertos pager domba, pager embe, pager kijang sareng pager sapi);
Pager padang rumput hejo (sapertos pager wates).
Numutkeun bahan béda:
Pager aluminium, pager baja séng, pager kawat berduri, pager listrik, pager patok, pager biologis, pager kawat berduri, pager semén.Pager aluminium sareng pager baja séng paling seueur dianggo.
Aplikasi pagar lapangan:
Pager lapang seueur seueur kagunaan anu ampir nutupan unggal juru dina kahirupan urang.Pager sawah utamana dipaké pikeun halangan dina konstruksi ranch, grazing jeung dahar sato di tegalan tatanén jeung grassland pager;
Dipaké pikeun ngajaga lingkungan alam.
Pager lapangan nganggo fitur:
Nyimpen tanaga;
Gampang ngagunakeun rasional;
Desain struktur gaya diversified pikeun minuhan sagala rupa kaperluan tempat béda;
garis ngalir;
Teu perlu pangropéa.
Jenis bentuk pager:
pager V-bolong, pasagi deal pager widang.
Kami ngagaduhan pager lapangan Kawat Knotted khusus.Di dieu utamana nunjukkeun pager spésifikasi anyar:
Panutup - séng + aluminium.
Diaméter kawat horizontal: 2.5mm.
Diaméter kawat nangtung: 1,9mm atanapi 2,3mm.
Kakuatan kawat horizontal: 1150 atanapi 1350 N / mm2.
Kakuatan kawat nangtung: 400 atanapi 500 N / mm2.
Diaméter kawat dina rentang ekstrim: 3mm.
Kakuatan kawat dina rentang ekstrim: 1050 atawa 1250 N/mm2.
Gulung luhur 2m.
Sél baris panghandapna leutik, baris luhur sél - panggedena, sél tumuwuh ka luhur pikeun mastikeun yén euweuh sato leutik nepi ka leuwih badag teu bisa ngaliwatan tur nanjak.
Spésifikasi pang populerna
Bolong pasagi 2.7dia.horizontal, 2.4dia.nangtung, nangtung twisted dua kali sabudeureun horizontal.Finishing: séng, gulungan 50 m atawa 100 m jeung rubak 2,85m atawa 4m.
Panas galvanized panels pager logam ternak jeung PVC kawat klip kalawan paku SS pikeun sato satwa.
Anggar sawah di 14 ga.jeung 90 jangkungna inci sarta T baja tulisan.
Kawat anyaman ASTM Kelas III Galvanized
Kawat luhur sareng handap Min.12 gauge.
Kawat panengah sareng tinggal Min.12-1 / 2 gauge.
32 inci tinggi, 150 suku / gilinding .
Galvanized sanggeus las kawat widang & dilas kawat bolong
24 inci × 100 inci - 2 inci × 4 inci dilas 14 gauge galvanized pager (1.75mm).
24 inci × 100 inci - 4 inci × 4 inci dilas 14 gauge galvanized pager (1.75mm).
24 inci × 100 inci - 2 inci × 4 inci dilas 12 gauge galvanized pager (2.30mm).
32 inci × 500 inci anyaman kawat médan galvanized jeung genep kawat horizontal dipisah 5 inci + 5,5 inci + 6 inci + 7 inci + 8 inci.Kawat luhur sareng handap janten 12 gauge (2.03mm), kawat pangisi janten 14 gauge (1.8mm).Kabéh verticals anu 6 inci eta, knots hinged dina mendi.

Pager Sapi
Warp WireNumber Lebar Jaring (mm) Bolong Panjang Diaméter kawat Infill WireDiameter
7 813 (102+114+127+140+152+178) 15/30 cm 2,5 mm 2,0 mm
8 813 (89/75+89+102+114+127+140+152)
8 902 (89+102+114+127+140+152+178)
8 1016 (102+114+127+140+152+178+203)
8 1143 (114+127+140+152+178+203+229)
9 991 (89/75+89+102+114+127+140+152+178)
9 1245 (102+114+127+140+152+178+203+229)
10 1194 (89/75+89+102+114+127+140+152+178+203)
10 1334 (89+102+114+127+140+152+178+203+229)
11 1442 (89/75+89+102+114+127+140+152+178+203+229

gava (1)

gava (2)

gava (3)

gava (4)

gava (5)

o. Barang Spésifikasi Puncak
jeung handap
kawat
diameter
The
tengah
kawat
diameter
Ngagugulung
diameter
1. 7/150/813/50 102+114+127+140+152+178 2.5 2.0 280
2. 8/150/813/50 89(75)+89+102+114+127+140+152 2.5 2.0 280
3. 8/150/902/50 89+102+114+127+140+152+178 2.5 2.0 280
4. 8/150/1016/50 102+114+127+140+152+178+203 2.5 2.0 280
5. 8/150/1143/50 114+127+140+152+178+203+229 2.5 2.0 280
6. 9/150/991/50 89(75)+89+102+114+127+140+152+178 2.5 2.0 280
7. 9/150/1245/50 102+114+127+140+152+178+203+229 2.5 2.0 280
8. 10/150/1194/50 89(75)+89+102+114+127+140+152+178+203 2.5 2.0 280
9. 10/150/1334/50 89+102+114+127+140+152+178+203+229 2.5 2.0 280
10. 11/150/1422/50 89(75)+89+102+114+127+140+152+178+203+229 2.5 2.0 280
Catetan: urang ogé bisa ngahasilkeun bolong nurutkeun konsumén sarat husus.

Kontak: Andy
Mobile/ 0086-151-7515-9129 0086-151-3031-0866
Email andy@fengyuanmetal.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels