Pager Fixedknot

Pager Fixedknot

  • Steel Fixed Knot FenceField FenceDeer FenceCattle Fence

    Baja Maneuh cangreud pagerField FenceDeer FenceSapi pager

    Model NO.: FY-w210
    Paket Angkutan: Kertas Bukti Cai Di Dalam sareng Di Luar Plastik, Urang C
    Spésifikasi: kawat horizontal/vertikal 2.5mm kawat simpul 2.2mm
    Mérek dagang: FY
    Asal: Cina
    Kodeu HS: 7314190000
    Kapasitas produksi: 1000000 Méter pasagi Per Bulan

  • Galvanized Fixed Knot Woven Wire Deer Farm Fence

    Galvanized Maneuh cangreud anyaman Kawat Rusa Ladang pager

    Model NO.: FY-rusa pager
    Diaméter Kawat Tepi: 2.5mm-3.0mm
    Diaméter Kawat Batin: 2.0mm-2.5mm
    Jangkungna: 0.8m, 0.9m, 1.0m, 1.1m, 1.2m, 1.5m
    Panjangna: 50m, 100m
    Tipe Knot: Knot Hinge, Knot Maneuh
    Surfact Treatment: Hot DIP Galvanized .Electro Galvanized
    Warna: pérak
    Fitur: Gampang Dirakit, Eco Friendly, Rot Buktina
    Aplikasi: Pager Taman, Pager Sapi
    Ukuran liang: 6 ", 10", 12"
    Paket Angkutan: Kantong Plastik Luar, Teras dina Usuk
    spésifikasi: sakumaha pamundut anjeun
    Mérek dagang: FY
    Asal: Dingzhou Cina
    Kodeu HS: 73144100
    Kamampuh produksi: 10000 Rolls Per Bulan

  • Fixed Knot Woven Wire Field Game FenceHot Dipped Galvanized Fileld Fence

    Dibereskeun cangreud anyaman Kawat Lapang Game FenceHot dipped Galvanized Fileld pager

    Model NO.: FY
    Ukuran bolong: 1,75 "x 2"
    Diaméter Kawat Horizontal: 2.5mm
    Diaméter Kawat nangtung: 1, 9mm atanapi 2, 3mm
    Kakuatan Kawat Horizontal: 1150 atanapi 1350 N / mm2.
    Kakuatan Kawat nangtung: 400 atanapi 500 N / mm2.
    Diaméter Kawat dina The Extreme Range: 3mm.
    Kakuatan Kawat dina The Extreme Range: 1050 atanapi 1250 N / mm2.
    Roll High: 2m
    Kawat luhur sareng handap: Min.12 Ukur.
    Paket angkutan: Paper waterproof
    Spésifikasi: 7.5ftx100ft, 7.5ftx300ft, 6ftx100ft, 6ftx330ft
    Mérek dagang: FENGYUAN
    Asal: Dingzhou, Cina
    Kodeu HS: 73144900
    Kapasitas produksi: 5000rolls Per Bulan

  • Factory Supply Powder Coated Fixed Knot Woven Deer Farm Field Fence Corral Panel Horse Stable Fence

    Pasokan Pabrik Bubuk Dilapisi Simpul Maneuh Anyaman Rusa Ladang Pagar Panel Corral Pagar Stabil Kuda

    Model NO.: kawat baja
    Panjangna: 50-300m jsb
    Diaméterna: 1.5-4.0mm
    Jangkungna: 0.5m-2m jsb
    Ukuran liang: 100mm-600mm jsb
    Sampel: Nyadiakeun
    Paket Angkutan: Film Plastik sareng Usuk Kayu
    Spésifikasi: 1m, 900mm, 1.2m, 1.5m, 1.8m sareng 2m jsb anu anjeun peryogikeun.
    Mérek dagang: FENGYUAN
    Asal:
    Hebei, Cina
    Kodeu HS: 7314190000
    Kapasitas produksi: 1000 Rolls / Poé

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

Fixedknot Fence

Pager Fixedknot

Field Fence

Pager lapang

Common Nails

Kuku umum

Razor Barbed Wire

Kawat Barbed Razor

Welded Wire Mesh Panels

Dilas Wire Mesh Panels