Galvanized Beusi Kawat ClothGalvanized Square Kawat Mesh

Galvanized Beusi Kawat ClothGalvanized Square Kawat Mesh

Katerangan pondok:

Wangun liang: pasagi
Aplikasi: Filtration Cair, Screening, Separation Solid-Liquid, Separation Gas-Liquid, Filtration garing, Filtration Gas
Tipe: Efisiensi Sedeng
Gaya: Filter Disk
Bahan Kawat Kawat: Kawat Galvanized
Pamakéan Kawat Kain: pikeun Nyaring
Ukuran bolong: 10 mesh ka 60 mesh
Paket Angkutan: Karton sareng Palét atanapi Kasus Kayu
Spésifikasi: 10 mesh ka 60 mesh
Mérek dagang: OEM
Asal: DINGZHOU, Hebei, Cina
Kodeu HS: 73143900
Kapasitas produksi: 5000 Méter pasagi Per Poé


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk
Urang rancang jeung ékspor lawon kawat galvanized, ogé ngaranna galvanized kawat bolong pasagi, atawa lawon kawat beusi galvanized,
lawon kawat galvanis disambut pikeun fitur anti karat sareng béaya rendah.

1. Jenis bahan:
Electro galvanized saméméh anyaman kawat bolong pasagi
Electro galvanized sanggeus anyaman kawat bolong pasagi
Panas-dipped galvanized saméméh anyaman kawat bolong pasagi
Panas-dipped galvanized sanggeus anyaman kawat bolong pasagi

2. Ukuran jaring:
3mesh mun 60mesh, kawat diaméterna nyaeta 1.5mm mun 0.15mm
Lebar 3′, 1M, 4′, 5, panjangna, nurutkeun sarat Anjeun.

3. Pamakéan:
Galvanized kawat bolong pasagi bisa dipaké salaku screening jandela, penjaga kaamanan di enclosures mesin, ogé dipaké dina nyaring cair jeung gas, sieving gandum.

nurutkeun liang, lawon kawat galvanized dibagi kana bolong kasar jeung bolong rupa, nurutkeun edges, dibagi kana edges loop dikonci na edges kabuka


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels