Galvanized PVC coated Inten bolong Kawat Chain Patalina pager

Galvanized PVC coated Inten bolong Kawat Chain Patalina pager

Katerangan pondok:

Model NO: FY-022
Bukaan bolong: 40mm, 50mm.60mm, 70mm
Jangkungna: 5', 6', 8'
Paket Angkutan: dina Gulungan, sareng Kantong Anyaman di Dua Sisi Tepi.
Spésifikasi: 1/2″-4″
Mérek dagang: OEM
Asal: Dingzhou, Hebei, Cina
Kapasitas produksi: 5000rolls / Bulan


Rincian produk

Tag produk

product2 (1)

Kualitas punjul PVC coated ranté link pager kalawan harga leuwih handap

1.low kawat beusi karbon, kawat stainless steel sarta PVC coated kawat

2.Kawat diaméterna: 0.5-4mm

3. Bukaan: 1/2"-4"

4.Width: 0.5-5m

5. Panjangna: 0.5-100m

6. Rupa-rupa:
elektro galvanized kawat anyaman;
panas dipped galvanized kawat anyaman;
anyaman kawat stainless steel;
PVC coated kawat anyaman;

7.Edges: twisted jeung ros-rosan

8. Aplikasi

Aplikasi pager ranté link
Lahan komérsial (Perusahaan, hotél, supermarket)
Lahan pribadi (palataran, Villadom)
Tempat umum (Taman, kebon binatang, stasiun karéta atanapi beus, padang rumput hejo);
Jalan sareng transit (Jalan Raya, karéta api atanapi angkutan kota jalan);
ranté link pager dipaké salaku Anggar, hiasan atawa panyalindungan pikeun sagala rupa fasilitas di industri, tatanén, infrastruktur, angkutan, jsb.

product2 (3)
product2 (4)
product2 (5)
Bubuka 1" 1,5" 2" 2-1/4" 2-3/8" 2-1/2" 2-5/8" 3" 4"
  25 mm 40 mm 50 mm 57 mm 60 mm 64 mm 67 mm 75 mm 100 mm
Diaméter kawat 18# - 13# 16# - 8 18#-7#
  1,2 - 2,4 mm 1.6mm - 4.2mm 2.0mm-5.00mm
Panjang gulungan 0,50m - 100m (atanapi langkung)
Lebar gulungan 0,5m - 5,0m
Bahan jeung spésifikasi bisa dijieun nurutkeun sarat customer'detailed.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels