Galvanized Smooth Shank Roofing Kuku jeung Payung Kepala

Galvanized Smooth Shank Roofing Kuku jeung Payung Kepala

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Paku hateup
Diaméterna Shank 3mm-24mm
Diaméter sirah 6-12m atawa nurutkeun pamundut husus customer urang
Panjangna 1/2''-8''
Perlakuan permukaan Séng plated, warna coated, galvanized
Kontrol kualitas standar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi
Sertipikat ISO9001, ISO45001, ISO14001
Kauntungannana OEM / ODM / jasa ngaropéa disadiakeun
istilah pamayaran 1,30% T / T deposit sateuacanna, 70% T / T kasaimbangan dina 5 poé sanggeus salinan B / L,
2.100% L/C teu bisa dibatalkeun dina tetempoan
kali pangiriman Dikirimkeun dina 20 poé sanggeus narima deposit
Bungkusan Numutkeun sarat anjeun

Roofing nail (1)

Roofing nail (2)

Fitur:
1. kakuatan tinggi panas alloy treatable.
2. Sipat mékanis alus.
3. Alus workability.
4. processing Gampang, résistansi abrasion alus.
5. lalawanan korosi, résistansi oksidasi téh alus.

Roofing nail (3)

Roofing nail (4)

Roofing nail (5)

Tentang Kami:
Pausahaan mangrupakeun produsén profésional sagala jinis baja tiis-kabentuk, ngaliwatan sertifikasi ISO9001-2000, gaya teknis kuat, alat produksi canggih, téhnologi produksi-kelas munggaran, sistem jaminan kualitas sampurna.Produk utama: sagala jinis kawat bolong, paku, kawat, c ngawangun baja purlin, Z ngawangun baja purlin pikeun struktur baja, sagala jinis pipa baja jeung sagala jinis non-standar tiis-kabentuk baja jeung sagala jinis pipa dilas .Produk ngajual ogé di leuwih ti 20 propinsi jeung kota, diékspor ka Perancis, Jepang, Asia Tenggara, Afrika Kidul jeung nagara jeung wewengkon séjén.Perusahaan kami mangrupikeun anggota Asosiasi Struktur Logam Gedong Cina sareng Asosiasi baja anu dibentuk tiis.

Kalayan kajembaran, produksi ilmiah, manajemén ketat, jasa sampurna "tujuan bisnis, ngandelkeun karyawan beredar taliti pikeun nyieun merek-kelas dunya jeung produk, urang wholeheartedly jeung konsumén heubeul anyar domestik jeung asing dina gawé babarengan nutup pikeun nyieun hiji parusahaan isukan cemerlang!

FAQ:
Q1.What tipe pausahaan anjeun?
Kami mangrupikeun set produksi sareng penjualan salaku salah sahiji perusahaan industri sareng perdagangan.

Q2.Naha kuring tiasa nyuhunkeun ngarobih bentuk bungkusan sareng transportasi?
A: Leres, Urang tiasa ngarobih bentuk bungkusan sareng transportasi dumasar kana pamundut anjeun, tapi anjeun kedah nanggung biaya sorangan salami periode ieu sareng panyebaran.

Q3.Can anjeun nyadiakeun sampel bebas?
Tangtu urang tiasa, Urang kudu loba sampel dina sagala rupa pola di stock, sarta sampel ngaropéa bakal nyandak ngeunaan 5-7days produce.Just kontak kami pikeun FREE SAMPEL ayeuna!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels