Galvanized Umbrella Head Roofing Nail sareng Rubber Washer Dipaké pikeun Perabot Kayu, Rumah Tangga

Galvanized Umbrella Head Roofing Nail sareng Rubber Washer Dipaké pikeun Perabot Kayu, Rumah Tangga

Katerangan pondok:

Model NO.: FENGYUAN
finish: digosok / Séng Plated
Sirah: datar, buleud
Titik: Bulk, 25kgs / Box, Bungkusan Leutik atanapi sakumaha Requirement Anjeun
Sampel: Gratis
Shank: Lempeng, Pulang
kinerja: Protection karat
Sertifikasi: ISO9001:2008
Paket: Karton / Karton Kayu / Tas
Dianggo: Gedong, Konstruksi.
Paket Angkutan: Film Plastik + Karton
Spésifikasi: ISO9000: 2008
Mérek dagang: FENGYUAN
Asal: Hebei, Cina
Kapasitas produksi: 500ton / Bulan


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk
Séng coated Electro Galvanized Payung Kepala Roofing kuku
Paku hateup disebut oge paku payung hateup.bahan dipaké ku kualitas luhur Q195 na Q235 kawat baja.The finish bisa galvanized, hideung, konéng, bodas, sarta shank tina paku roofing bisa spiral shank, shank polos, shank alur, shank lempeng, shank twisted.

Ngaran Produk Paku hateup
Bahan Q195 Q235 baja karbon
Perlakuan permukaan Digosok, galvanis elektro, galvanis dicelup panas
Tipe Pulas shank, shank polos, shank screw, pulas jeung shank polos kalawan washer
Panjangna 13mm-76mm
Diaméter kawat 2.5mm-4.0mm
MOQ 1 ton
Pangiriman 20 poé sanggeus narima deposit
Pamakéan Pangwangunan wangunan, packing jeung jati

gavanized (1)

Kami gaduh tim pamariksaan profésional pikeun mariksa kualitas kuku, sateuacan pangiriman, Bahan, Panjang, Diaméter sareng barang-barang sanésna diuji, produk kami ngajamin kualitasna.

gavanized (2)
Rincian bungkusan:
Beurat bersih 20-25kgs / karton tanpa kantong poli atanapi kotak batin
Kantong jute di bulk
1 kg/polybag, 25 tas/karton
5kgs / kotak jero, 4 kotak / karton
3.125kgs / kotak jero, 8 kotak / karton
Salaku pamundut customer.

gavanized (3)

gavanized (4)

gavanized (5)

FAQ
Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?
A: Kami pabrik langsung anu owns garis produksi jeung pagawe.Sagalana geus fléksibel
jeung teu kudu salempang ngeunaan biaya tambahan ku lalaki tengah atawa padagang.

Q: Nagara mana anu anjeun ékspor?
A: Barang kami utamana diékspor ka Australia, Kanada, Inggris, AS, Jérman, Thailand,
Koréa Kidul jeung saterusna.

Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?éta bebas atawa tambahan?
A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi teu mayar biaya angkutan barang.

Q: Naon kuantitas pesenan minimum anjeun?
A: Sabenerna teu aya MOQ pikeun produk urang.Tapi biasana kami nyarankeun kuantitas dumasar kana harga anu gampang ditampi.

Q: Kumaha ngeunaan waktu pangiriman?
A: Ieu dumasar kana urutan, biasana dina 15-30 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels