Galvanizedpvc Coted Dilegaan Metal Bolong Pikeun Anggar

Galvanizedpvc Coted Dilegaan Metal Bolong Pikeun Anggar

Katerangan pondok:

Bahan: Lempeng Baja Karbon Rendah
Aplikasi: Konstruksi Wire Mesh, Ngajagi Bolong, Dekoratif Bolong, Filter, Sieving Diversified Pellet, Barbecue Wire Mesh, Kandang
Wangun liang: inten
Pamakéan: Protection
Ciri anyaman: Stamping
Perlakuan beungeut: coated
Stamping dimekarkeun Metal bolong Kategori: dimekarkeun Metal bolong
Galvanized Surface Treatment: Tiis-galvanizing
Téhnik Hot-galvanize: Line Annealing
Spésifikasi: Roll
Beurat: Tengah-beurat
Inpo tambahan
bungkusan: Numutkeun pamundut anjeun
Produktivitas: 500 Rolls per poé
Merk: FENGYUAN
Angkutan: Samudra, Darat, Udara
Tempat Asal: Hebei, Cina
Kamampuhan suplai: 500Rolls per poé
Sertipikat: ISO9001
Kodeu HS: 7217200000
Palabuhan: Tianjin


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk
Dimekarkeun Metal Mesh dijieunna tina lambaran logam ku punching jeung gambar tiis.Nalika lambaran logam ditinju, panjang aslina tetep unchanged, tapi lebar na ieu ngawangun, herringbone, jsb spésifikasi of Expanded Steel Mesh umumna dinyatakeun ku ketebalan, ukuran bolong (pitch panjang * pitch pondok) jeung aréa (panjang * lega. ).Dimekarkeun Steel Mesh dijieunna tina lambar baja karbon low, nu dibagi kana bolong leutik, bolong badag sarta bolong beurat.Jaring leutik umumna dipaké salaku skeletons beton pikeun tembok, kolom, siling, jsb wangunan, sarta ogé salaku lapisan pelindung pikeun panto jeung jandéla.Mesh Metal Expanded ageung umumna dianggo salaku panutup pelindung mesin, jaring isolasi pabrik, gudang, gardu induk sareng sababaraha alat panyaring.Jaringan tugas beurat biasana dianggo dina platform sareng pedal eskalator dina tambang, ngumbah pepelakan sareng struktur sanés sareng alat-alat skala ageung pikeun ngagentos pelat baja sareng kabinet pola.Dimekarkeun bolong ogé bisa dipaké salaku rorongkong dina struktur beton kakuatan tinggi.Karakteristikna nyaéta beurat hampang sareng henteu aya akumulasi cai.

Galvanizedpvc Coted Expanded Metal Mesh For Fencing (1)

Galvanizedpvc Coted Expanded Metal Mesh For Fencing (2)

1. Kandel: 0.5mm-8mm;
2. Lebar bolong: 2.5mm-50mm;
3. Bolong panjangna: 4.5mm-100mm;
4. Batang: 0.5mm-8mm;
5. rubak: 0.5m-2m;
6. Panjang jaringan: 1m-4m

Galvanizedpvc Coted Expanded Metal Mesh For Fencing (2)

Galvanizedpvc Coted Expanded Metal Mesh For Fencing (2)

Galvanizedpvc Coted Expanded Metal Mesh For Fencing (2)

Galvanizedpvc Coted Expanded Metal Mesh For Fencing (2)

Urang nawiskeun konsumén urang:
- sampel FREE bakal disadiakeun dina 1-2 poé.
- Produk kualitas rupa, harga nguntungkeun sarta layanan pos-jualan nyugemakeun.
- Kaseueuran pikeun mésér wadah wadah produk campuran.
- Pangiriman gancang sareng jasa transportasi standar.
- Diversified istilah dagang kayaning Badan, Panawaran internasional, counter dagang, OEM, Assembling atanapi Processing on bahan disadiakeun atawa desain.

Milarian idéal Galvanized Expanded Metal Mesh Produsén & supplier?Kami ngagaduhan pilihan anu lega kalayan harga anu saé pikeun ngabantosan anjeun kreatif.Sadaya PVC Coated Expanded Metal Mesh kualitasna dijamin.Kami Cina Asal Factory of dimekarkeun Metal bolong Pikeun Anggar.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels