Kualitas luhur sareng Murah Steel Metal PVC Coated Welded Wire Mesh

Kualitas luhur sareng Murah Steel Metal PVC Coated Welded Wire Mesh

Katerangan pondok:

modél NO.: FY-W004
Warna: Héjo
Jenis: Wire Mesh
Sertifikasi: ISO9001
Kaayaan: Anyar
Panjangna: 25m
rubak: 1m
Paket angkutan: Paper waterproof
Spésifikasi: 1/2 ", 3/8"
mérek dagang: FYSW
Asal: Dingzhou, Hebei
Kodeu HS: 73144100
Kapasitas produksi: 20t / Minggu


Rincian produk

Tag produk

DINGZHOU fengyuan Wire mesh Products Co, Ltd mangrupikeun produsén khusus tina sagala jinis kawat bolong sareng pager Kaamanan Di Hebei, DINGZHOU, Perusahaan kami gaduh seueur pangalaman dina produksi sareng penjualan produk kawat bolong.
Pausahaan urang boga parabot anyaman paling canggih, gaya teknis kuat, prosés ilmiah, sistem inspeksi kualitas, pamakéan bahan baku kualitas luhur, kontrol kualitas ketat, spésifikasi produk lengkep, kualitas alus teuing, produk utama parusahaan nyaéta: Kawat stainless steel bolong. , Galvanized kawat bolong, PVC bolong, Conveyor sabuk, Aluminium Alloy screening, dilas kawat bolong, Concertina agul kawat barbed, Chain link pager, pager Kaamanan jeung saterusna.spésifikasi produk lengkep, kualitas alus teuing, dipercaya ku pamaké, sarta di pasar kawat bolong geus kahontal reputasi alus.
Dilas Wire Mesh
Bahan: kualitas luhur kawat baja low, kawat stainless steel
Perlakuan permukaan: Galvanized, PVC coated
Ukuran bolong pikeun wangunan: 12,7 x 12,7, diaméter kawat: 0,4-0,9
Bungkusan: kertas waterproof
Waktos kiriman: sakitar 20 dinten kanggo wadahna 20' saatos mayar sateuacanna.

Daptar spésifikasi Wire Mesh dilas:

Bubuka

Diaméter kawat

Dina inci

Dina Unit métrik (mm)

UKURAN 1/4" x 1/4"

6.4mm x 6.4mm

22,23,24

UKURAN 3/8" x 3/8"

10.6mm x 10.6mm

19,20,21,22

UKURAN 1/2" x 1/2"

12.7mm x 12.7mm

16,17,18,19,20,21,22,23

UKURAN 5/8" x 5/8"

16 mm x 16 mm

18,19,20,21,

UKURAN 3/4" x 3/4"

19.1mm x 19.1mm

16,17,18,19,20,21

1" x 1/2"

25,4 mm x 12,7 mm

16,17,18,19,20,21

1-1/2" x 1-1/2"

38 x 38 mm

14,15,16,17,18,19

1" x 2"

25.4mm x 50.8mm

14,15,16

2" x 2"

50.8mm x 50.8mm

12,13,14,15,16

Catetan Téknis:
1.Standard roll panjangna: 30m;lebar: 0.5m nepi ka 1.8m
2.Special ukuran sadia dina pamundut
3.Packing: dina kertas waterproof di gulungan.packing custom sadia dina pamundut

High Quality Galvanized Welded Wire Mesh Supplier (3)

High Quality Galvanized Welded Wire Mesh Supplier (4)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels