Hot DIP Galvanized Ladang Pagar Taman / Rusa / Sawah / Sato / Kuda / Pager Wire Mesh

Hot DIP Galvanized Ladang Pagar Taman / Rusa / Sawah / Sato / Kuda / Pager Wire Mesh

Katerangan pondok:

Inpormasi Dasar.

Modél NO.
FY-01
Téhnik Anyaman
Kepar Tenun
Bahan
Beusi
Beurat kotor
19,3 kg ~ 30,8 kg
Bubuka
2″, 3″, 4″ jsb.
Lebar
0,5m-1,8m
Diaméter Kawat Batin
1,8-2,5 mm
Diaméter Kawat Selvage
2.0-3.2mm
Paket Angkutan
Film palastik Lajeng dina Usuk
Spésifikasi
panjangna 50-200m
Mérek dagang
FY
Asalna
dingzhou
Kapasitas Produksi
10000 Rolls Per Bulan

Rincian produk

Tag produk

Déskripsi

Panas Dipped GalvanizedPager lapang
Pager Lapangan Galvanized disebut oge Pager Sapi,Jaringan KraalPager, Pager Ladang.

ciri
1. The kakuatan tinggi galvanized Steel Kawat ieu dipaké pikeun ninun pager jaringan kraal tina pager widang.Kakuatan anu luhur sareng luhur
kakuatan tensile sahingga bisa tahan dampak galak sapi, kuda, domba jeung sato lianna.Aman jeung dipercaya.
2. Bovine bovine tegal bolong kawat, permukaan ring corrugated galvanized, bagian séjén ngadopsi anti karat aplikasi anti korosi, bisa
adaptasi jeung lingkungan gawé goréng, hirup nepi ka 20 taun.
3. The weft net padang rumput hejo pager sapi adopts téhnologi gelombang rolling, nu ngaronjatkeun kalenturan na cushioning
fungsi.
Bisa adaptasi jeung deformasi shrinkage tiis tur ékspansi termal.Tetep pager kedap sadaya waktu.
4. Bovine pager grassland boga struktur basajan, pangropéa merenah, jaman konstruksi pondok, volume leutik tur beurat lampu.
Bahan:kawat baja karbon rendah, kawat baja karbon tengah

field fence (16)

Perlakuan permukaan:
Kelas A: Hot dipped galvanized hinge gabungan tai lapangan (séng coated: 220-260 g / m2)
Kelas B: Hot dipped galvanized hinge gabungan pager lapangan (séng coated: 60-70 g / m2)
Kelas c: Electro galvanized hinge gabungan pager lapangan (séng coated: 15-20 g / m2)
Kawat tepi:2,0 mm-3,4 mm
Kawat jaring diaméterna:1,9 mm-2,5 mm
Jangkungna:0,8 m, 1,0 m, 1,2 m, 1,5 m, 1,7 m, 2,0 m.Urang ogé bisa nyieun salaku pamundut ti customer.
Panjangna:50 m-200 m; (Nurutkeun pamundut ti customer)
Bubuka dina cm:
(Lungsi)15-14-13-11-10-8-6 cm;( 6″ 5.5″ 5″ 4.5″ 4″ 3″ 2.5″)
(weft)15-18-20-40-50-60-65 cm (6″ 7″ 8″ 15″ 20″ 24″ 25″)
Aplikasi:Hal ieu dipaké pikeun wates di sawah jeung grassland pikeun beternak kijang, sapi jeung sato lianna.

Bungkusan:dipak ku pilem palastik jeung Usuk kai


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels