Hot DIP Galvanized WireSteel WireSpring WireStainless Steel Kawat pikeun mengikat Kawat Metal

Hot DIP Galvanized WireSteel WireSpring WireStainless Steel Kawat pikeun mengikat Kawat Metal

Katerangan pondok:

modél NO.: 10G
Beurat: 11g
Aplikasi: Imah Kayu
Tipe Kepala: Datar, Polos
Ukuran sirah: 8mm
Pasar: Sakuliah Dunya
Packing: Di jero Plastik, Luar Hessian Kain / Kantong Anyaman
Waktos Pangiriman: 20 Dinten
Paket Angkutan: Kantong sareng Karton atanapi Usuk atanapi Kasus Kayu
Spésifikasi: 16D-20D
Mérek dagang: OEM
Asal: Dingzhou, Cina
Kodeu HS: 7317000000
Kapasitas produksi: 70000 métrik Ton / Taun


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Kawat baja galvanis
Perlakuan permukaan Hot dipped galvanis (HDG)
Bahan Q195 baja karbon low
Tipe buleud polos
Kakuatan regangan Lemes 300-500MPA
Diaméter kawat 0.30mm, 0.45mm, 0.90mm, 1.25mm, 1.40mm, 1.60mm
Palapis séng 30-60g/m²
Elongation 10%
ID coil 350mm-600mm
beurat Coil 50kgs / 100kgs / 500kgs / coil, Atawa sakumaha diperlukeun
Pamakéan Bahan Konstruksi / Kawat Jaring
Standar BIS 3975: 1999, GB / T343, ASTM A370
Max.Ngamuat Max.28MT per wadahna 20ft ku 3 + 3 + 1 cara packing
Aslina Dingzhou, Cina
Cara Bungkusan Unggal coil bakal dipak di jero ku kantong plastik sareng di luar ku kantong anyaman, atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku palanggan.

Hot DIP Galvanized WireSteel WireSpring WireStainless Steel Wire for Binding Metal Wire (2)

Hot DIP Galvanized WireSteel WireSpring WireStainless Steel Wire for Binding Metal Wire (3)

Hot DIP Galvanized WireSteel WireSpring WireStainless Steel Wire for Binding Metal Wire (4)

Hot DIP Galvanized WireSteel WireSpring WireStainless Steel Wire for Binding Metal Wire (5)

Ukuran
Hot DIP Galvanized WireSteel WireSpring WireStainless Steel Wire for Binding Metal Wire (6)
Bungkusan & Pengiriman barang
1.25kg / kantong kuat: kantong anyaman atanapi kantong goni
2.25kg / karton kertas, 40 karton / Usuk
3,15kg / ember, 48 ember / palet
4.5kg / kotak, 4 kotak / ctn, 50 karton / palet
5.7lbs / kotak kertas, 8 kotak / ctn, 40 karton / palet
6.3kg / kotak kertas, 8 kotak / ctn, 40 karton / palet
7.1kg / kotak kertas, 25 kotak / ctn, 40 karton / palet
8.500g / kotak kertas, 50 kotak / ctn, 40 karton / Usuk
9.1 kg/tas, 25 tas/ctn, 40 karton/usuk
10.500 g/bag, 50 bags/ctn, 40 karton/usuk
11.100 pcs/bag, 25 bags/ctn, 48 karton/usuk
12. lianna ngaropéa
Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih wincik atawa ngirim kami requirment husus Anjeun, respon anjeun bakal kacida valued.Welcome nganjang ka pabrik urang.
KONTAK:
Andy WeChat 0086-151-7515-9129 0086-151-3031-0866
Email andy@fengyuanmetal.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels