Panas Dipped Galvanized Embe jeung Domba FenceGrass Field Pagar

Panas Dipped Galvanized Embe jeung Domba FenceGrass Field Pagar

Katerangan pondok:

Hot Dipped Galvanized Pagar Widang
Galvanized Field pager disebut oge Sapi pager, Kraal Network pager, Farm pager.


Rincian produk

Tag produk

ciri

1. The kakuatan tinggi galvanized Steel Kawat ieu dipaké pikeun ninun pager jaringan kraal tina pager widang.Kakuatan anu luhur sareng luhur
kakuatan tensile sahingga bisa tahan dampak galak sapi, kuda, domba jeung sato lianna.Aman jeung dipercaya.
2. Bovine bovine tegal bolong kawat, permukaan ring corrugated galvanized, bagian séjén ngadopsi anti karat aplikasi anti korosi, bisa
adaptasi jeung lingkungan gawé goréng, hirup nepi ka 20 taun.
3. The weft net padang rumput hejo pager sapi adopts téhnologi gelombang rolling, nu ngaronjatkeun kalenturan na cushioning
fungsi.
Bisa adaptasi jeung deformasi shrinkage tiis tur ékspansi termal.Tetep pager kedap sadaya waktu.
4. Bovine pager grassland boga struktur basajan, pangropéa merenah, jaman konstruksi pondok, volume leutik tur beurat lampu.
Bahan: kawat baja karbon rendah, kawat baja karbon tengah

product5 (6)

Palabuhan: Tianjin

Panjelasan Produk

Hot-dip Galvanized anyaman Field pager
Wire Pager Wire Unroller dijieunna tina galvanized Steel Kawat jeung kelas 1 palapis séng pikeun lalawanan karat.
Field Fence Stretcher sampurna pikeun ngandung ternak peternakan, sarta ciri bukaan bolong leutik deukeut taneuh pikeun nyegah tatu kuku tina sato "stepping ngaliwatan" pager.
Pamakéan Woven Field Pagar:
Sawah Ladang pager muterkeun hiji peran penting salaku Sato pager, Konstruksi Loka pager, satwa taman pager, grassland pager, barung jeung tempat séjén grazing di inguan, utamana dilarapkeun dina proyék pager barung keur rotational grazing panyalindungan pastures, ogé bisa dipaké pikeun langka. kembang, tumuwuh panyalindungan isolasi taman leuweung.

product (6)
product (7)

Spésifikasi Pagar Sapi

diaméterna kawat: 1.5-3.5mm
Diaméter kawat luhur jeung handap: 2.0-4.0mm
Ukuran bolong: 1"x4", 2"x4", 4"x4", 3"x6", 4"x6", 5"x6", 6"x6", 8"x6", 10"x6", jsb.
Perlakuan permukaan: Hot dipped galvanized, Electric galvanized, PVC coated.

Urang nawiskeun konsumén urang

- sampel FREE bakal disadiakeun dina 1-2 poé.
- Produk kualitas rupa, harga nguntungkeun sarta layanan pos-jualan nyugemakeun.
- Kaseueuran pikeun mésér wadah wadah produk campuran.
- Pangiriman gancang sareng jasa transportasi standar.
- Diversified istilah dagang kayaning Badan, Panawaran internasional, counter dagang, OEM, Assembling atanapi Processing on bahan disadiakeun atawa designs.or designs.

product (2)
Field Fence Galvanized  (2)
product (5)
product (4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels