Warta

  • Jinis sareng ciri jaring héksagonal

    Aya dua net héksagonal umum: hiji disebut héksagonal plat baja net;Salah sahijina disebut héksagonal pulas bolong.Dua jinis karajinan produk ieu béda pisan, bédana kinerja sareng panggunaan langkung ageung ogé.Dina kahirupan jalma biasana nyebut jaring héksagonal, pikeun angkat ka genah ...
    Maca deui
  • FIELD FENCE specifications and structural characteristics

    spésifikasi pager sawah jeung ciri struktural

    Bubuka pikeun sumber jeung pamakéan pager sapi Pager sapi mangrupa produk anyar diwanohkeun ti Amérika Kidul dina dua taun ka tukang, wit ...
    Maca deui
  • About CHAIN LINK FENCE features

    Ngeunaan fitur CHAIN ​​LINK FENCE

    Ieu mangrupa produk unggulan pikeun kontrol caah sarta tarung caah.Ranté link pager nyaéta pager panyalindungan fléksibel nu boga kalenturan tinggi, élastisitas alus, kakuatan pelindung tinggi na gampang nyebarkeun.Cocog jeung sagala rupa bumi sloping, kawat hooked cocog pikeun instal ...
    Maca deui
  • What is electric welded wire mesh? What is touch welded wire mesh, right?

    Naon ari listrik dilas kawat bolong?Naon téh touch dilas wire mesh, katuhu?

    Dilas kawat bolong dijieunna tina kualitas luhur kawat baja karbon low dilas dina barisan, lajeng tiis plated (electroplated), panas plated, PVC ditutupan ku palastik jeung passivation permukaan sejen, perlakuan plasticization.Éta ngahontal permukaan datar, bolong seragam, sambungan las padet, machinability lokal anu saé, ...
    Maca deui

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

Fixedknot Fence

Pager Fixedknot

Field Fence

Pager lapang

Common Nails

Kuku umum

Razor Barbed Wire

Kawat Barbed Razor

Welded Wire Mesh Panels

Dilas Wire Mesh Panels