spésifikasi pager sawah jeung ciri struktural

spésifikasi pager sawah jeung ciri struktural

Bubuka pikeun sumber jeung pamakéan pager sapi

news (2)
news (1)
news (6)

Sapi pager mangrupakeun produk anyar diwanohkeun ti Amérika Kidul dina dua taun ka tukang, dina waktu anu singget gancang nempatan pasar jeung ngaganti posisi utama tipe gasket grassland net di pasar domestik, distribusi liang sarta struktur anyaman twisted unik ngajadikeun Produk langkung Distribusi liang sareng struktur twisting unik ngajantenkeun produk langkung hemat bahan sareng langkung padet, pager pager sapi umumna dianggo di daérah padang rumput hejo, tatangkalan, ngebon sareng proyék panyalindungan bunderan sanés sareng ngangon ternak kulawarga, dina sababaraha beternak domestik utama. wewengkon kayaning Inner Mongolia, Xinjiang, Tibet jeung tempat séjén anu dipaké pisan lega.éksténsif.

news (5)
news (3)

Numutkeun ukuran tatanén bisa ngaropéa di bulk aperture husus, ukuran pager sapi, umum sapi pager handap liang pasagi leutik leutik luhur kuadrat liang badag, dina nyimpen bahan dina waktos anu sareng tiasa pager ternak leutik tur badag jangjangan.

news (4)

Sapi pager teu merlukeun pangropéa husus, lapisan galvanized bisa mastikeun hirup jasa tina pager sapi, sarta palapis luar bisa ngaropéa nurutkeun lingkungan pikeun manjangkeun waktu pamakéan na.
produk ngabogaan kaunggulan struktur novel, firmness na precision, permukaan bolong lemes, bolong seragam, integritas, kateguhan tinggi, euweuh konvergénsi, résistansi skid, résistansi komprési, angin jeung hujan résistansi, sarta hirup layanan umumna salami puluhan taun kumaha goréngna kaayaan alam lokal.
Malah lamun motong lokal, tekanan lokal moal leupas sarta deformasi.Aya kaunggulan anu kawat baja umum teu boga tur overcomes nu shortcomings las bolong las.


waktos pos: May-26-2022

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

Fixedknot Fence

Pager Fixedknot

Field Fence

Pager lapang

Common Nails

Kuku umum

Razor Barbed Wire

Kawat Barbed Razor

Welded Wire Mesh Panels

Dilas Wire Mesh Panels