Jinis sareng ciri jaring héksagonal

Jinis sareng ciri jaring héksagonal

Aya dua net héksagonal umum: hiji disebut héksagonal plat baja net;Salah sahijina disebut bolong pulas héksagonal.Dua jinis karajinan produk ieu béda pisan, bédana kinerja sareng panggunaan langkung ageung ogé.Dina kahirupan jalma biasana nelepon jaring héksagonal, mun balik ka genah everybody weruh, ngalakukeun sababaraha bubuka basajan handap.
Bolong pelat baja héksagonal nyaéta pamakéan pelat métal, pelat baja karbon low umum, sagala jinis pelat stainless steel, motong plat alloy aluminium sarta narik kana bentuk bolong héksagonal pelat baja bolong, utamana dipaké salaku bahan siling, bahan hiasan, pelindung. jaring, pedal jeung sajabana.Hal ieu dicirikeun ku dukungan tangtu, résistansi dampak, résistansi skid sareng pasipatan sanésna.Beungeut bolong baja héksagonal bisa milih cet, palapis plastik, prosés perlakuan permukaan galvanized pikeun pencegahan korosi, pikeun ngahontal tujuan nu tangtu sarta sarat pamakean.

f5f1f293aeb14fc59ef0277a5984b552d07fcc1320ca4b34b3e070845e320e2f

Jaringan kembang pulas héksagonal dibagi kana jaringan héksagonal beurat sareng jaringan héksagonal leutik dua kategori.Duanana dijieun tina kawat baja braided jeung sagala rupa bahan, bédana nyaéta yén urut ngagunakeun kawat baja kandel, sarta dimungkinkeun ngagunakeun kawat baja finer braided.Sajaba ti éta, net héksagonal beurat ilahar dipaké dina proyék conservancy cai, salaku pamakéan loading kotak batu, guna ngahontal tujuan manajemén walungan, banjir, sajaba ti eta bisa ogé dipaké salaku pencegahan lamping, témbok panahan, beternak. jeung ngahargaan sato.Net héksagonal leutik biasana dipaké pikeun beternak sato, jaringan panyalindungan témbok, jaringan vegetasi héjo jeung saterusna.


waktos pos: Jun-22-2022

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

Fixedknot Fence

Pager Fixedknot

Field Fence

Pager lapang

Common Nails

Kuku umum

Razor Barbed Wire

Kawat Barbed Razor

Welded Wire Mesh Panels

Dilas Wire Mesh Panels