Produk

Produk

  • Galvanized Umbrella Head Roofing Nail with Rubber Washer Used for Wooden Furniture, Household

    Galvanized Umbrella Head Roofing Nail sareng Rubber Washer Dipaké pikeun Perabot Kayu, Rumah Tangga

    Model NO.: FENGYUAN
    finish: digosok / Séng Plated
    Sirah: datar, buleud
    Titik: Bulk, 25kgs / Box, Bungkusan Leutik atanapi sakumaha Requirement Anjeun
    Sampel: Gratis
    Shank: Lempeng, Pulang
    kinerja: Protection karat
    Sertifikasi: ISO9001:2008
    Paket: Karton / Karton Kayu / Tas
    Dianggo: Gedong, Konstruksi.
    Paket Angkutan: Film Plastik + Karton
    Spésifikasi: ISO9000: 2008
    Mérek dagang: FENGYUAN
    Asal: Hebei, Cina
    Kapasitas produksi: 500ton / Bulan

  • Umbrella Head or Color Head Galvanized Roofing Nail with Washer or Without Washer Smooth or Twisted Shank

    Payung Payung atanapi Warna Kepala Galvanized Roofing Kuku sareng Washer atanapi Tanpa Washer Halus atanapi Twisted Shank

    Model NO.: BWG9 * 2.5 ″;BWG10 * 3"
    Washer: nganggo Washer atanapi Tanpa Washer
    Packing: Kantong atawa karton
    Paket Angkutan: Karton
    Spésifikasi: BWG9 * 2.5 ";BWG9*3″;BWG10 * 2"
    Mérek dagang: OEM
    Asal: Cina
    Kodeu HS: 73170000
    Kapasitas produksi: 2000ton / Bulan

  • Galvanized Smooth Shank Roofing Nails with Umbrella Head

    Galvanized Smooth Shank Roofing Kuku jeung Payung Kepala

    Ngaran Produk Roofing kuku Shank Diaméter 3mm-24mm Diaméter sirah 6-12m atawa nurutkeun pamundut husus customer urang Panjang 1/2 "-8" Surface perlakuan Séng plated, warna coated, galvanized Quality kontrol standar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi. Sertipikat ISO9001, ISO45001, ISO14001 Kauntungan OEM / ODM / jasa ngaropéa disadiakeun istilah pamayaran 1.30% T / T deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% T / T dina 5 poé sanggeus salinan B / L, 2.100% Irrevocable L ...
  • Stainless Steel Expanded Metal Mesh For Window Protection

    Stainless Steel dimekarkeun Metal bolong Pikeun Protection Jandela

    Bahan: Plat Stainless Steel
    Aplikasi: Konstruksi Wire Mesh, Ngajagi Bolong, Dekoratif Bolong, Filter, Sieving Diversified Pellet, Barbecue Wire Mesh, Kandang
    Wangun liang: inten
    Pamakéan: Protection
    Ciri anyaman: Tensile
    Perlakuan beungeut: coated
    Stamping ngalegaan Metal bolong Kategori: Stainless Steel Plate bolong
    Téhnik Hot-galvanize: Line Annealing
    Spésifikasi: Roll
    Beurat: Heave-beurat
    Inpo tambahan
    Bungkusan: Ku Lempeng
    Produktivitas: 100 Rolls per poé
    Merk: FENGYUAN
    Angkutan: Samudra, Darat
    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Kamampuhan suplai: 100 Rolls per poé
    Sertipikat: ISO9001
    Kodeu HS: 7217200000
    Palabuhan: Tianjin

  • Galvanizedpvc Coted Expanded Metal Mesh For Fencing

    Galvanizedpvc Coted Dilegaan Metal Bolong Pikeun Anggar

    Bahan: Lempeng Baja Karbon Rendah
    Aplikasi: Konstruksi Wire Mesh, Ngajagi Bolong, Dekoratif Bolong, Filter, Sieving Diversified Pellet, Barbecue Wire Mesh, Kandang
    Wangun liang: inten
    Pamakéan: Protection
    Ciri anyaman: Stamping
    Perlakuan beungeut: coated
    Stamping dimekarkeun Metal bolong Kategori: dimekarkeun Metal bolong
    Galvanized Surface Treatment: Tiis-galvanizing
    Téhnik Hot-galvanize: Line Annealing
    Spésifikasi: Roll
    Beurat: Tengah-beurat
    Inpo tambahan
    bungkusan: Numutkeun pamundut anjeun
    Produktivitas: 500 Rolls per poé
    Merk: FENGYUAN
    Angkutan: Samudra, Darat, Udara
    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Kamampuhan suplai: 500Rolls per poé
    Sertipikat: ISO9001
    Kodeu HS: 7217200000
    Palabuhan: Tianjin

  • Diamond Hole Low Carbon Steel Plate Mesh Expanded Metal Mesh

    Inten liang Low Karbon Steel Plate bolong dimekarkeun Metal bolong

    modél NO.: FY-005
    Ciri anyaman: Stamping
    Perlakuan beungeut: coated
    Stamping dimekarkeun Metal bolong Kategori: dimekarkeun Metal bolong
    Galvanized Surface Treatment: Panas-galvanize
    Téhnik Hot-galvanize: Line Annealing
    Spésifikasi: Roll
    Beurat: Ringan-beurat
    Warna: sakumaha pamundut anjeun
    Unik: Langkung Aplikasi
    Paket Angkutan: Box Kayu
    Spésifikasi: 3.5 × 3.5mm
    Mérek dagang: FY
    Asal: Cina
    Kodeu HS: 7616991000
    Kapasitas produksi: 500 Rolls / Minggu

  • Steel Fixed Knot FenceField FenceDeer FenceCattle Fence

    Baja Maneuh cangreud pagerField FenceDeer FenceSapi pager

    Model NO.: FY-w210
    Paket Angkutan: Kertas Bukti Cai Di Dalam sareng Di Luar Plastik, Urang C
    Spésifikasi: kawat horizontal/vertikal 2.5mm kawat simpul 2.2mm
    Mérek dagang: FY
    Asal: Cina
    Kodeu HS: 7314190000
    Kapasitas produksi: 1000000 Méter pasagi Per Bulan

  • Galvanized Fixed Knot Woven Wire Deer Farm Fence

    Galvanized Maneuh cangreud anyaman Kawat Rusa Ladang pager

    Model NO.: FY-rusa pager
    Diaméter Kawat Tepi: 2.5mm-3.0mm
    Diaméter Kawat Batin: 2.0mm-2.5mm
    Jangkungna: 0.8m, 0.9m, 1.0m, 1.1m, 1.2m, 1.5m
    Panjangna: 50m, 100m
    Tipe Knot: Knot Hinge, Knot Maneuh
    Surfact Treatment: Hot DIP Galvanized .Electro Galvanized
    Warna: pérak
    Fitur: Gampang Dirakit, Eco Friendly, Rot Buktina
    Aplikasi: Pager Taman, Pager Sapi
    Ukuran liang: 6 ", 10", 12"
    Paket Angkutan: Kantong Plastik Luar, Teras dina Usuk
    spésifikasi: sakumaha pamundut anjeun
    Mérek dagang: FY
    Asal: Dingzhou Cina
    Kodeu HS: 73144100
    Kamampuh produksi: 10000 Rolls Per Bulan

  • Wire Cold DrawingMetal WireAnnealed Wire

    Kawat Tiis DrawingMetal KawatAnnealed Kawat

    Gambar Kawat Logam: Gambar Tiis
    Status: Nagara teuas
    Kandel: Kawat Kandel Metal
    Standar: ASTM, BS, GB
    Baja Kelas: Q195-Q235
    Sertipikat: ISO9001: 2008
    Alloy atanapi Henteu: Non-Alloy
    Paket Angkutan: Standar Seaworthy Packing
    Spésifikasi: Normal
    Mérek dagang: OEM
    Asal: Dingzhou
    Kodeu HS: 7217200000
    Kapasitas produksi: 3000 Ton / Ton Per Bulan
    Katerangan Produk: Kawat annealing logam, Anneale

  • Fixed Knot Woven Wire Field Game FenceHot Dipped Galvanized Fileld Fence

    Dibereskeun cangreud anyaman Kawat Lapang Game FenceHot dipped Galvanized Fileld pager

    Model NO.: FY
    Ukuran bolong: 1,75 "x 2"
    Diaméter Kawat Horizontal: 2.5mm
    Diaméter Kawat nangtung: 1, 9mm atanapi 2, 3mm
    Kakuatan Kawat Horizontal: 1150 atanapi 1350 N / mm2.
    Kakuatan Kawat nangtung: 400 atanapi 500 N / mm2.
    Diaméter Kawat dina The Extreme Range: 3mm.
    Kakuatan Kawat dina The Extreme Range: 1050 atanapi 1250 N / mm2.
    Roll High: 2m
    Kawat luhur sareng handap: Min.12 Ukur.
    Paket angkutan: Paper waterproof
    Spésifikasi: 7.5ftx100ft, 7.5ftx300ft, 6ftx100ft, 6ftx330ft
    Mérek dagang: FENGYUAN
    Asal: Dingzhou, Cina
    Kodeu HS: 73144900
    Kapasitas produksi: 5000rolls Per Bulan

  • Factory Supply Powder Coated Fixed Knot Woven Deer Farm Field Fence Corral Panel Horse Stable Fence

    Pasokan Pabrik Bubuk Dilapisi Simpul Maneuh Anyaman Rusa Ladang Pagar Panel Corral Pagar Stabil Kuda

    Model NO.: kawat baja
    Panjangna: 50-300m jsb
    Diaméterna: 1.5-4.0mm
    Jangkungna: 0.5m-2m jsb
    Ukuran liang: 100mm-600mm jsb
    Sampel: Nyadiakeun
    Paket Angkutan: Film Plastik sareng Usuk Kayu
    Spésifikasi: 1m, 900mm, 1.2m, 1.5m, 1.8m sareng 2m jsb anu anjeun peryogikeun.
    Mérek dagang: FENGYUAN
    Asal:
    Hebei, Cina
    Kodeu HS: 7314190000
    Kapasitas produksi: 1000 Rolls / Poé

  • Hot DIP Galvanized WireSteel WireSpring WireStainless Steel Wire for Binding Metal Wire

    Hot DIP Galvanized WireSteel WireSpring WireStainless Steel Kawat pikeun mengikat Kawat Metal

    modél NO.: 10G
    Beurat: 11g
    Aplikasi: Imah Kayu
    Tipe Kepala: Datar, Polos
    Ukuran sirah: 8mm
    Pasar: Sakuliah Dunya
    Packing: Di jero Plastik, Luar Hessian Kain / Kantong Anyaman
    Waktos Pangiriman: 20 Dinten
    Paket Angkutan: Kantong sareng Karton atanapi Usuk atanapi Kasus Kayu
    Spésifikasi: 16D-20D
    Mérek dagang: OEM
    Asal: Dingzhou, Cina
    Kodeu HS: 7317000000
    Kapasitas produksi: 70000 métrik Ton / Taun

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

Fixedknot Fence

Pager Fixedknot

Field Fence

Pager lapang

Common Nails

Kuku umum

Razor Barbed Wire

Kawat Barbed Razor

Welded Wire Mesh Panels

Dilas Wire Mesh Panels