Kawat Barbed Razor

Kawat Barbed Razor

  • Razor Barbed Wire Concertina Razor Wire for Security Wire FenceGalvanized Wire Fencing

    Agul Barbed Kawat Concertina agul Kawat pikeun Kaamanan Kawat FenceGalvanized Kawat Anggar

    modél NO.: FY-RBW464
    Jarak Barbed: 3 ″
    Panjang Barb: 22mm
    Coil Luar Diaméterna: 500mm
    Warna: Warna Galvanis
    Perawatan permukaan: Galvanized Panas, Dilapis Séng beurat, Dilapis Bubuk
    Sampel: Gratis Sah
    Test bijil: SGS
    Waktos Pangiriman: 15 Dinten atanapi Numutkeun Kuantitas
    Coil diaméterna: 500mm-980mm
    Modél: Bto-10 12 18 22 28 30 Cbt-60 65
    Ketebalan plat: 0.3mm 0.5mm 0.6mm
    Diaméter kawat inti: 2.5mm
    Panjang Barbed: 10 12 18 22 28 30 60 65
    Lebar Barbed: 13mm, 15mm, 21mm, 32mm
    Spasi Barbed: 26mm, 38mm, 53mm, 54mm, 102mm
    Paket Angkutan: Kertas Bukti atanapi Kantong Tenun
    spésifikasi: BTO -10 BTO-22 CBT-60 CBT-65
    Merek dagang: GY
    Asal: Cina
    Kodeu HS: 7313000000
    Kapasitas produksi: 100 Ton / Minggu

  • Hot Dipped Gi Razor Barbed Wire

    Panas Dipped Gi agul Kawat Barbed

    Model NO.: FENGYUAN
    Panjang Barb: 15mm
    Coil Luar Diaméterna: 700mm
    Paket Angkutan: Usuk
    Spésifikasi: BTO-22
    Mérek dagang: FENGYUAN
    Asal: Cina

  • High Quality Razor Barbed Wire

    Kualitas luhur agul Barbed Kawat

    Razor Barbed Kawat, disebut oge Razor Kawat.Salaku hiji panghalang kaamanan éféktif jeung ekonomis, ngagunakeun agul baja galvanized pikeun mungkus sabudeureun kawat inti galvanized.Kalawan ion fungsi kaamanan tinggi na, Skyhall Concertina agul Kawat bisa nyegah lolobana intrusions pikeun hésé tur bahaya peupeus di. Kalawan Concertina agul Kawat dina luhureun pager séjén, éta bisa greatly ngaronjatkeun faktor kaamanan.Salah sahiji fitur penting nyaéta béaya rendah.Éta populér di pasar Afrika, éta ogé produk panas-jualan kalolobaan nagara sareng daérah.

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

Fixedknot Fence

Pager Fixedknot

Field Fence

Pager lapang

Common Nails

Kuku umum

Razor Barbed Wire

Kawat Barbed Razor

Welded Wire Mesh Panels

Dilas Wire Mesh Panels