pasagi Wire Mesh

pasagi Wire Mesh

  • Galvanized Iron Wire ClothGalvanized Square Wire Mesh

    Galvanized Beusi Kawat ClothGalvanized Square Kawat Mesh

    Wangun liang: pasagi
    Aplikasi: Filtration Cair, Screening, Separation Solid-Liquid, Separation Gas-Liquid, Filtration garing, Filtration Gas
    Tipe: Efisiensi Sedeng
    Gaya: Filter Disk
    Bahan Kawat Kawat: Kawat Galvanized
    Pamakéan Kawat Kain: pikeun Nyaring
    Ukuran bolong: 10 mesh ka 60 mesh
    Paket Angkutan: Karton sareng Palét atanapi Kasus Kayu
    Spésifikasi: 10 mesh ka 60 mesh
    Mérek dagang: OEM
    Asal: DINGZHOU, Hebei, Cina
    Kodeu HS: 73143900
    Kapasitas produksi: 5000 Méter pasagi Per Poé

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

Fixedknot Fence

Pager Fixedknot

Field Fence

Pager lapang

Common Nails

Kuku umum

Razor Barbed Wire

Kawat Barbed Razor

Welded Wire Mesh Panels

Dilas Wire Mesh Panels