Stainless Steel dimekarkeun Metal bolong Pikeun Protection Jandela

Stainless Steel dimekarkeun Metal bolong Pikeun Protection Jandela

Katerangan pondok:

Bahan: Plat Stainless Steel
Aplikasi: Konstruksi Wire Mesh, Ngajagi Bolong, Dekoratif Bolong, Filter, Sieving Diversified Pellet, Barbecue Wire Mesh, Kandang
Wangun liang: inten
Pamakéan: Protection
Ciri anyaman: Tensile
Perlakuan beungeut: coated
Stamping ngalegaan Metal bolong Kategori: Stainless Steel Plate bolong
Téhnik Hot-galvanize: Line Annealing
Spésifikasi: Roll
Beurat: Heave-beurat
Inpo tambahan
Bungkusan: Ku Lempeng
Produktivitas: 100 Rolls per poé
Merk: FENGYUAN
Angkutan: Samudra, Darat
Tempat Asal: Hebei, Cina
Kamampuhan suplai: 100 Rolls per poé
Sertipikat: ISO9001
Kodeu HS: 7217200000
Palabuhan: Tianjin


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi:
Stainless steel Expanded Metal Mesh mangrupikeun jinis produk bolong pelat baja ku punching sareng ngagambar Mesh Steel Expanded.Dimekarkeun bolong boga bolong seragam, permukaan bolong lemes, koefisien gesekan tinggi jeung kakuatan tinggi.Metal Mesh ogé dipaké pikeun motong sarta manufacturing.The dimekarkeun Metal bolong téh seragam, beungeut bolong datar, koefisien gesekan nyaeta luhur jeung kakuatan anu luhur.Dimekarkeun Steel Mesh ogé dipaké pikeun motong jeung manufaktur potongan karya.Kuat jeung awét, penampilan geulis tur berehan, nyimpen spasi bahan, panyalindungan lingkungan jeung bahan hemat energi.

Stainless Steel Plate (1)

spésifikasi
Tickness (mm) SWD (mm) LWD (mm) Kawat batang lebar (mm) Lebar (m) Panjangna (m) Beurat (kg/m2)
0.5 2.5 4.5 0.5 0.5 1 1.8
0.5 10 25 0.5 0.6 2 0.73
0.6 10 25 1 0.6 2 1
0.8 10 25 1 0.6 2 1.25
1 10 25 1.1 0.6 2 1.77
1 15 40 1.5 2 4 1.85
1.2 10 25 1.1 2 4 2.21
1.2 15 40 1.5 2 4 2.3
1.5 15 40 1.5 1.8 4 2.77
1.5 23 60 2.6 2 3.6 2.77
2 18 50 2.1 2 4 3.69
2 22 60 2.6 2 4 3.69
3 40 80 3.8 2 4 5
4 50 100 4 2 2 11.15
4 60 120 4 2 7.5 4
4 80 180 4 2 10 3
4 100 200 4 2 12 2.5
4.5 50 100 5 2 2.7 11.15
5 50 100 5 1.4 2.6 12.39
5 75 150 5 2 10 3
6 50 100 6 2 2.5 17.35
8 50 100 8 2 2.1 28.26

Stainless Steel Plate (1)

Stainless Steel Plate (1)

Urang nawiskeun konsumén urang:
- sampel FREE bakal disadiakeun dina 1-2 poé.
- Produk kualitas rupa, harga nguntungkeun sarta layanan pos-jualan nyugemakeun.
- Kaseueuran pikeun mésér wadah wadah produk campuran.
- Pangiriman gancang sareng jasa transportasi standar.
- Diversified istilah dagang kayaning Badan, Panawaran internasional, counter dagang, OEM, Assembling atanapi Processing on bahan disadiakeun atawa desain.
Pilari idéal Stainless Steel Dimekarkeun Metal Mesh Produsén & supplier?Kami ngagaduhan pilihan anu lega kalayan harga anu saé pikeun ngabantosan anjeun kreatif.Sadayana Mesh Metal Expanded Pikeun Perlindungan Jandela kualitas dijamin.Kami Cina Asal Factory of dimekarkeun Metal bolong.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels