Baja Maneuh cangreud pagerField FenceDeer FenceSapi pager

Baja Maneuh cangreud pagerField FenceDeer FenceSapi pager

Katerangan pondok:

Model NO.: FY-w210
Paket Angkutan: Kertas Bukti Cai Di Dalam sareng Di Luar Plastik, Urang C
Spésifikasi: kawat horizontal/vertikal 2.5mm kawat simpul 2.2mm
Mérek dagang: FY
Asal: Cina
Kodeu HS: 7314190000
Kapasitas produksi: 1000000 Méter pasagi Per Bulan


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk
Dibereskeun cangreud widang pager / 2.2mm Kraal Network 30m Roll

Bubuka Produksi:
Pager Filed ogé bisa disebut pager sapi, pager grassland, pager domba, pager tegalan, jsb.Ieu kalawan kateguhan hébat, nyegah leueur, kakuatan compressive, résistansi korosi, windproof, rainproof paduli sabaraha goréng kaayaan alam.Salian ti éta, éta tiasa ngajamin umur jasa dugi ka puluhan taun.
Numutkeun metode anyaman anu béda, aya dua jinis utama.

Hinge joint knot pagar:
knots gabungan hinge teh cangreud paling umum dina Anggar tatanén.The cangreud dibentuk ku wrapping potongan kawat tetep nangtung sabudeureun kawat garis dina unggal simpang.Desain ieu ogé bisa absolve dampak sato tanpa karuksakan sarta mangrupa pilihan cangreud paling ekonomis sadia.

Pagar lapangan simpul tetep:
Pager lapangan cangreud tetep dianggap top-of-the-line salaku cangreud tetep ngagunakeun sapotong kawat anu misah dibungkus pageuh dina kawat garis sareng tetep kawat, ningkatkeun kakuatan nangtung pager anu ngamungkinkeun jarak pos ningkat sareng ngajantenkeun tahan pisan kana karusakan sato. .
data (1)
Data spésifikasi:
1.Materials:-kakuatan tinggi kawat beusi galvanized;Kakuatan tinggi séng plated baja
2. Perlakuan permukaan:
Kelas A: Electro galvanized cangreud tetep Anggar gabungan (séng coated: 15g/m²)
Kelas B: Hot dipped galvanized cangreud tetep Anggar gabungan (séng coated: 30-50g/m²)
Kelas C: Heavy hot dipped galvanized cangreud tetep Anggar gabungan (séng coated: 220-280g/m²)
3. Parameter teknis:
Diaméter kawat sareng kakuatan tensile:
kawat horizontal: diaméterna 2,5 mm, kakuatan tensile 1100-1300N/mm²
kawat nangtung: diaméterna 2,5 mm, kakuatan tensile 600-850N / mm²
kawat cangreud: diaméterna 2,2 mm, kakuatan tensile 400-525N / mm²

Hinge Joint cangreud Field pager

(Top / Kawat Handap 2.5mm Kawat séjén 2.0mm roll panjangna 50m)

Tipe

spasi kawat tingkat (inci)

Unit beurat

(Kg/gulungan)

Gulung diaméterna (cm)

Kawat Warp No.

Jangkungna (Inci)

Liang

No.

Ujung bungkus kawat Dia (MM)

07/32/6/2.5

4'+4 1/2'+5'+5 1/2'+6'+7' 19.3 25

08/32/7/2.5

3 1/2'+3 1/2'+4'+4 1/2'+5'+5 1/2'+6' 20.8 25

08/35/7/2.5

3 1/2'+4'+4 1/2'+5'+5 1/2'+6'+7' 21.6 25

08/40/7/2.5

4'+4 1/2'+5'+5 1/2'+6'+7'+8' 22.6 25

08/45/7/2.5

4 1/2'+5'+5 1/2'+6'+7'+8'+9' 23.6 25

09/39/8/2.5

3 1/2'+3 1/2'+4'+4 1/2'+5'+5 1/2'+6'+7' 23.9 25

09/49/8/2.5

4'+4 1/2'+5'+5 1/2'+6'+7'+8'+9' 26.0 25

10/47/9/2.5

31/2'+31/2'+4'+41/2'+5'+51/2'+6'+7'+8' 27.3 25

10/52/9/2.5

31/2'+4'+41/2'+5'+5 1/2'+6'+7'+8'+9' 28.4 25

11/56/10/2.5

31/2'+31/2'+4'+41/2'+5'+51/2'+6'+7'+8'+9' 30.8 25

17/79/16/2.5

10cm * 13 + 15cm * 2 + 20cm * 2 47 25

Kaunggulan:
1.Kakuatan tahan dampak - knots moal unravel, megatkeun, atawa geser.
2. Moal sag atanapi manteng, sanajan dina salju / beban és atawa parobahan suhu ekstrim.
3. Tahan karat & korosi - tahan 3 nepi ka 4 kali leuwih panjang pager tegalan standar.
4. Nolak penetrasi predator.
5. Ngaheéat duit dina bahan - jarak leuwih panjang antara tulisan dibandingkeun jeung standar low-tensile sistem dua-panel pager.
6. Ngahemat duit dina biaya kuli - knots anu dilucuti dina duanana tungtung pager, siap dasi.Ngaheéat 20-30 menit per roll.

Aplikasi:
1.Peternakan kijang, pangaluaran kijang atawa sagala manajemén jeung kontrol kijang aplikasi.
2. Sadaya jinis Rusa Aheng.
3. Manajemén ranch pager tinggi.
4. Moro ranch.
5. Bandara & panyalindungan roadside.

data (2)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels