Payung Payung atanapi Warna Kepala Galvanized Roofing Kuku sareng Washer atanapi Tanpa Washer Halus atanapi Twisted Shank

Payung Payung atanapi Warna Kepala Galvanized Roofing Kuku sareng Washer atanapi Tanpa Washer Halus atanapi Twisted Shank

Katerangan pondok:

Model NO.: BWG9 * 2.5 ″;BWG10 * 3"
Washer: nganggo Washer atanapi Tanpa Washer
Packing: Kantong atawa karton
Paket Angkutan: Karton
Spésifikasi: BWG9 * 2.5 ";BWG9*3″;BWG10 * 2"
Mérek dagang: OEM
Asal: Cina
Kodeu HS: 73170000
Kapasitas produksi: 2000ton / Bulan


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk
Payung Kepala Galvanized Roofing Paku
Jenis: Paku Hateup
Bahan: Q195 atanapi Q235
Sirah : Sirah payung
Balung: Balang lemes, Balang Pulang
Titik: titik inten
Diaméter Shank: 9BWG~11BWG.
Panjangna: 1-3 / 4 "pikeun 3" atanapi nurutkeun pamundut anjeun.
Perawatan: bérés terang (digosok) atanapi galvanis sayogi.

Spésifikasi

Panjangna
(mm)

Diaméterna Shank
(mm)

Diaméter sirah
(mm)

BWG 9*1-1/2"

38.1

3.73

20

BWG 9*1-3/4"

44.5

3.73

20

BWG 9*2"

50.8

3.73

20

BWG 9*2-1/2"

63.5

3.73

20

BWG9*3"

76.2

3.73

20

BWG10*1-3/4"

44.5

3.37

20

BWG10*2"

50.8

3.37

20

BWG10*2-1/2"

63.5

3.37

20

BWG11*1-1/2"

38.1

3.02

18

BWG11*1-3/4"

44.5

3.02

18

BWG11*2"

50.8

3.02

18

BWG11*2-1/2"

63.5

3.02

18

Umbrella  (1)

Umbrella  (2)

Bungkusan & Pengiriman barang
Standar Packing: 7LBS 8Boxes / CTN, 25Kgs / Tas, 50Kgs / Gunny Kantong atawa nurutkeun pamundut anjeun.
Umbrella  (3)

Profil Perusahaan
pabrik urang diadegkeun dina 1998. Kalawan runtuyan garis produksi fastener domestik canggih, sarta leuwih ti 20 taun
pangalaman euyeub, kapasitas produksi urang leuwih ti 10.000 ton per taun urang ngawula rupa industri jeung widang di imah
jeung mancanagara.
Kami mangrupikeun perusahaan anu berorientasi produksi anu ngahasilkeun sareng ngajual rupa-rupa konstruksi, paku hiasan sareng produk kawat.Kami gaduh pabrik gambar kawat sorangan sareng pabrik pembuatan kuku.Kalawan ngaronjatna paménta pikeun produk ékspor, pabrik kami geus maju téhnologi produksi, manajemén perusahaan ketat, produksi produk kuat tur kamampuhan R & D, kalawan gambar kawat, pembuatan kuku, galvanizing, bungkusan jeung alat sejen tur fasilitas ngarojong, kalawan kapasitas suplai bulanan 2000 ton.
Produk diékspor ka sadaya penjuru dunya, pasar utama nyaéta Amérika Serikat, Brazil, Lituania, Ghana, Afrika Kidul sareng nagara-nagara Afrika sanés sareng Wétan Tengah, sareng kualitas produk parantos kéngingkeun pujian ti para nasabah di bumi sareng di luar negeri.
Keunggulan Kami
Mesin kualitas luhur sareng volume luhur
pangalaman produksi euyeub tur pangalaman dagang asing
produk kualitas luhur kalawan harga low
Bungkusan anu endah
Dijamin waktos pangiriman

Umbrella  (4)

Umbrella  (5)

FAQ
Q: Anjeun perusahaan manufaktur atanapi perusahaan dagang?
A: Kami khusus dina manufaktur paku sareng sekrup sareng gaduh pangalaman ékspor langkung ti 20 taun.

Q: Heran lamun narima pesenan leutik?
A: Tong hariwang.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, dina raraga masihan klien kami leuwih genah, kami nampa pesenan leutik.

Q: Dupi urang nyitak logo urang sorangan?
A: Sumuhun, urang bisa nyieun nurutkeun pamundut anjeun.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta 5-10 poé lamun barang aya di stock.atawa éta 30 poé lamun barang teu di stock, éta nurutkeun kuantitas.

Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
A: Umumna, 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan ngalawan salinan B / L.

Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun inpo wincik


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

    Fixedknot Fence

    Pager Fixedknot

    Field Fence

    Pager lapang

    Common Nails

    Kuku umum

    Razor Barbed Wire

    Kawat Barbed Razor

    Welded Wire Mesh Panels

    Dilas Wire Mesh Panels