Screening Jandéla

Screening Jandéla

  • 100g㎡ White Fiberglass Insect Screening

    100g㎡ Saringan Serangga Fiberglass Bodas

    Sertifikasi: CE, ISO, SGS
    Aplikasi: Lain, Layar
    Jenis anyaman: anyaman polos
    Fiberglass Tipe: lianna
    Kandungan Alkali: Lainna
    Bolong Szie: 18X16: rubak: 0,8M
    Inpo tambahan
    bungkusan: Polybag lajeng anyaman kantong atawa kotak karton atawa nurutkeun sarat Anjeun.
    Merk: FENGYUAN
    Angkutan: Samudra, Darat, Udara
    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Sertipikat: ISO9001
    Kodeu HS: 7019590000
    Palabuhan: Tianjin

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

Fixedknot Fence

Pager Fixedknot

Field Fence

Pager lapang

Common Nails

Kuku umum

Razor Barbed Wire

Kawat Barbed Razor

Welded Wire Mesh Panels

Dilas Wire Mesh Panels